Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nieuwbouw Molenzicht Valburg

Een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe. Op slechts 5 minuten van Elst, dichtbij Nijmegen en Arnhem, een heerlijk groene woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Dat is Molenzicht in Valburg, onderdeel van Wieck Valburg.

Molenzicht Valburg – onderdeel van WIECK

Het eerste deelplan bestaat uit 34 prachtige woningen en 8 vrije kavels. De nieuwe wijk kent veel variatie, zo zijn er tussenwoningen, hoekwoningen en semi- bungalows tot twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De sfeer is landelijk – inspiratie komt van boerderijen in de omgeving van Valburg. Een dorps, vriendelijk karakter voor dit nieuwbouwproject in Valburg.

Een woning kopen in Molenzicht Valburg

In 2011 zijn woningen gebouwd, die officieel ook vallen onder het bestemmingsplan ‘Molenzicht’. Nu worden daar twee nieuwe kernen aan toegevoegd, tussen de Tielsestraat en de aan de zuidzijde gelegen De Vang. In totaal mogen er 163 woningen worden gerealiseerd, maar daar hoort het ‘oudere’ (2011) gedeelte ook bij.

Inmiddels zijn de meeste woningen van Molenzicht/WIECK onder optie. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat. 

Over Valburg

Het gezellige dorp Valburg beschikt over een charmante dorpskern, maar is vooral populair vanwege de mooie omgeving. Wonen in Valburg betekent dat je kunt genieten van de natuur. Om die reden is het fijn voor kinderen, er zijn veel plekken om te spelen met groen en water. Maar ook voor vrijwel elke andere denkbare groep is deze wijk een prettige omgeving. In de weidse groene omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen. Valburg zelf is een ondernemend dorp met zo’n 1700 inwoners op slechts twee kilometer afstand van Elst. 

Jouw woongeluk staat centraal

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Valburg of over het aan- of verkopen van een woning? Dan helpt het Woonhart je! Wij kennen de regio namelijk door en door, en kunnen je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld prijzen. Daarnaast onderscheiden we ons als makelaar graag van anderen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het gaat om gevoel, en dat gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. Samen maken we er wat moois van!

 

Direct contact met het Woonhart

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij