Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Je huis taxeren

Je woning laten taxeren

door Het woonhart makelaardij

Wat is nu precies taxeren en wat houdt het in? Het lijkt een formaliteit, maar uiteindelijk is het de basis van een belangrijke gebeurtenis in je leven, de aanschaf of aankoop van uw nieuw huis! Een taxatie is nodig voor het verkrijgen van je hypotheek bij een aankoop of bijvoorbeeld voor het verlagen van de gemeentelijke aanslag van de onroerende zaak belasting. Dit geldt voor zowel particuliere woningen als voor zakelijk panden. Een te hoge WOZ waarde heeft ook negatieve consequenties voor de jaarlijks terugkomende inkomstenbelasting. Wellicht betaal je onnodig veel belasting. Laat daarom je huis of pand met de juiste grondslag waarderen.

Taxatie nodig?

Taxeren vergt een hoge mate van deskundigheid en ervaring. Het uitwerken van de bijbehorende rapporten kost veel tijd en eist vakkundigheid. Alles moet gegrond zijn en er worden naast de bouwkundige aspecten vele onderzoeken gedaan. Provinciaal- en gemeentelijk, kadastrale recherche worden getoetst aan de werkelijke situatie ter plaatse. Je woning wordt beoordeeld op kwaliteit en duurzaamheid en vergeleken met andere woningen in de directe omgeving.

Een ervaren register taxateur is ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs en aangesloten bij een brancheorganisatie en staat onder permanente toezicht. Taxeren is een specialisme waar vertrouwen aan wordt ontleend. Wij hebben meer dan de kennis in huis en zijn gespecialiseerd in welke vorm van taxeren dan ook. Een taxatierapport van Het woonhart makelaardij wordt bij elke financier of bank geaccepteerd. Wij zorgen ervoor dat jij een gevalideerd rapport van de hoogste kwaliteit krijgt. Het woonhart makelaardij is jouw taxateur in de regio!

Vakbekwaam in woning – en bedrijfstaxaties

  • Gevalideerde NWWI taxatierapporten voor woningen
  • Gevalideerde TMI taxatierapporten voor bedrijfsmatig vastgoed

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij