Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Specialisten

Een nieuw huis kopen

Met bouwkundig advies

Vanuit onze bekendheid met de omgeving weten wij als geen ander de geschiedenis van de dorpen in de Betuwe. Door onze lokale kennis heb jij al snel een advies of de woning, die je wenst te kopen, ook daadwerkelijk je droomhuis gaat worden.

Historische vervuiling aanwezig? Van oudsher een stookplaats in het land of heeft er een olietank tegen de gevel van de boerderij gezeten? Kleven er negatieve ervaring aan de verkopers, woning of buurt?

Als aankoopspecialisten zijn we juridisch onderlegd en lezen we de onderliggende eigendomsaktes die je toetst aan de situatie ter plaatsen. Rusten er erfdienstbaarheden op de woning; mag de buurman gebruikmaken van de overgang/uitrit. Klopt de fysieke erf afscheiding met de gegevens zoals vermeld in het kadaster? Is er met gemeentelijke toestemming (aan)gebouwd.

Een koper heeft onderzoeksplicht en wij begeleiden als specialist dit aankoop traject.

Bouwkundig advies

Wie heeft destijds de woning gebouwd, zijn er onzichtbare bouwfouten? Een aankoopmakelaar heeft bouwkundige kennis, ziet constructiefouten, maakt een inschatting van het te verrichten onderhoud en bekijkt of er asbest, vocht, schimmels en/of houtrot in de woning aanwezig zijn. Is er geluidsoverlast door contactgeluid van de buren en wie zijn het?

Je woning naar verwachting

Waar teken je uiteindelijk voor? Welke risico’s loop je hierbij. Het is erg vervelend als de ontbindende voorwaarden zijn verstreken en de financiering is (nog) niet rond. Kortom sluit hetgeen je wenst te kopen ook aan bij het verwachtingspatroon en woonwensen. Wij geven je inzicht en antwoord op deze onzekere vraag.

Het woonhart makelaardij creëert woongeluk.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij