Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Duurzaamheid

Duurzaamheid woningen

Duurzaamheid heeft de toekomst. Omdat het goed is voor onze planeet, en daarmee onze kwaliteit van leven. Maar ook omdat er steeds meer regels komen die ervoor zorgt dat we duurzamer gaan leven én wonen. Want ook jouw woning kan (en moet uiteindelijk) verduurzamen!

Duurzame woningen, duurzame makelaar

De gebouwde omgeving draagt flink bij aan de CO2 uitstoot in Nederland. We hebben het over maar liefst 40%. Dat kan beter, en met wat aanpassingen kunnen we deze uitstoot terugdringen. Als makelaar weten we alles van woningen. We zien ze de vaak, taxeren ze en adviseren mensen bij de aan- en verkoop. Daarom zijn we – naast makelaar en taxateur – nu ook duurzaamheidsexpert.

Samen verbeteren we de duurzaamheid

Door je voor te bereiden op een duurzame toekomst, loop je een stap voor. Zo weet je al hoe je jouw (toekomstige) woning duurzamer kunt maken voordat het misschien wetgeving wordt. Niet alleen is dit goed voor het milieu, ook je portemonnee wordt er beter van. Je bespaart op bijvoorbeeld energiekosten, en kunt nu nog profiteren van allerlei mooie subsidieregelingen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de duurzaamheid van woningen of wil je een afspraak met ons maken? De deur staat altijd open!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij