Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Je huis verkopen

  • Home
  • Je huis verkopen

Huis verkopen?

Ben je gescheiden, is je partner overleden of ben je juist getrouwd en heb je een gezin? Dan kan je huis te groot of te klein worden. Misschien wil je een nieuwe start maken in een andere omgeving of juist terug naar je roots. Wat je reden ook is: je huis te koop zetten is een grote stap die je niet zonder goede begeleiding kunt maken. Het woonhart makelaardij begeleidt je met plezier. Een makelaar met gevoel!

Taxatierapport

Voordat je huis te koop komt te staan, heb je een waardebepaling nodig om te bepalen wat je huis waard is. Bij een taxatie van de woning bekijken we alle elementen van het huis en bepalen we de staat en waarde. Alle waarnemingen en details vormen laten een taxatierapport. Onze taxatierapporten zijn altijd objectief en transparant en voldoen aan de strenge eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).

Betrouwbare makelaar

Je huis te koop zetten is één ding, maar je huis verkopen is een tweede. Om de verkoop van je woning zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat je een ervaren en betrouwbare makelaar in de arm neemt. Het woonhart makelaardij heeft jarenlange ervaring en weet alles van een woning kopen, een woning verkopen en taxatierapporten opstellen. We begeleiden je door de verschillende fases in het verkoopproces en helpen je eventueel bij de aankoop van een nieuwe woning.

Opvallen

Hoe zorgen we ervoor dat je huis wordt verkocht? Dat doen we met een goede verkoopstrategie en door je huis op te laten vallen tussen de andere woningen. Mooie foto’s, een 3D Experience, drone beelden, een pakkende aanbiedingstekst, stylingadvies, volledige en juiste verkoopinformatie en promotie op sociale media en onze website zorgen ervoor dat potentiële kopers een goede eerste indruk krijgen van je woning.

Zakelijke onderhandeling

Als een geïnteresseerde een bod uitbrengt, kun je zelf onderhandelen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan een betrouwbare makelaar. Het woonhart makelaardij handelt zakelijk, zonder emoties en streeft altijd naar de maximale verkoopprijs en het best haalbare resultaat. We vinden het belangrijk om transparant te werken, dus we betrekken je ook bij deze fase van de verkoop.

Juridische afhandeling

Beide partijen zijn het eens over de koopprijs en de datum van overdracht. Nu nog een koopovereenkomst opstellen en tekenen en de overdracht uitvoeren. Deze juridische afhandeling is de laatste belangrijke, maar ook ingewikkelde stap. De deskundige begeleiding van Het woonhart makelaardij neemt eventuele zorgen daarover weg en helpt je soepel door deze laatste fase heen.

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij