Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Over ons

Professionele en duurzame makelaar

Welkom op onze website! Of je nu een huis zoekt, wil verkopen of een professionele en duurzame makelaar zoekt, hier zit je goed. Hier stellen we onze visie aan je voor. Het woonhart makelaardij: Dit zijn wij.

Dit zijn wij

Het woonhart makelaardij is een leuke groep makelaars en taxateurs. Onze naam komt niet uit de lucht vallen: wij hebben allemaal een hart voor wonen. Wij zijn vernieuwend, eigenzinnig, persoonlijk en zeer professioneel. Bovendien zijn wij één van de eerste duurzame makelaars in Nederland!

Woongeluk voor iedereen

Wij realiseren woongeluk voor iedereen. Dat is ons vak, en daar zijn we goed in. Routine kennen wij niet, want ieder huis is bijzonder en heeft zijn eigen, unieke persoonlijkheid. Net zoals ieder mens dat heeft. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke kant van ons werk: wat past bij jou of jullie, en hoe kunnen we jullie daarbij helpen. Geen kopers of verkopers, maar echte mensen. Wij hebben de “drive” er alles aan te doen om jouw verwachtingen te overstijgen en er samen voor de volle 100% voor te gaan.

Nu en in de toekomst

Je wilt natuurlijk vele jaren kunnen genieten van je nieuwe droomwoning. Dat wij willen wij ook! Om jouw woning, en alle woningen in Nederland, klaar te stomen voor de toekomst zullen we moeten verduurzamen. Momenteel is de gebouwde sector verantwoordelijk voor maar liefst 40% van alle CO2 uitstoot in Nederland. Wij willen het mooie vak van makelaar nog vele jaren uitvoeren, en hopen in de toekomst nog vele mensen aan hun droomwoning te helpen. Om bij te dragen aan de verduurzaming zijn we daarom BREEAM-NL duurzaamheidsexpert. Zo bouwen we samen een een mooie, gezonde toekomst!

Vrijblijvend gesprek

We kunnen natuurlijk wel zéggen dat we gaan voor een persoonlijke en professionele aanpak, maar dat kun je natuurlijk veel beter zelf ervaren! Daarom bieden we een vrijblijvend verkoopgesprek aan. Merk zelf dat we duidelijk, recht door zee, vertrouwelijk en transparant zijn. Je hebt veel contact met je makelaar tijdens een belangrijke periode in je leven: een huis kopen of verkopen is niet iets dat je ‘zomaar even’ doet. Dan is het fijn om leuk contact te hebben, waar je wat aan hebt. Helder en professioneel: wij zijn er voor jou! Verkopen doen we samen!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij