Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Drone beelden

Laat een luchtfoto of film maken!

Het beste beeld van je woning met drone beelden voor de verkoop. De binnenkant van je woning is goed weer te geven met foto’s en door een 3D Experience, maar hiermee heeft men geen goed beeld van de buitenkant en de buurt. Met een drone maakt Het woonhart makelaardij beelden voor de verkoop en hoogte opname van de woning. Zo krijg je een fantastisch beeld en indruk van de ligging van de woning, de tuin en de omgeving.

Maak het beeld van je woning compleet

Geef de potentiële koper niet alleen foto’s en een plattegrond, maar een complete ervaring bij het bekijken van je huis. Je zet met een complete presentatie je woning neer vanuit alle perspectieven.

Maak de virtuele rondleiding compleet en prikkel een potentiële koper

Natuurlijk bekijken wij samen naar het meest geschikte moment om je woning en omgeving met de drone te filmen. Zo zetten we je huis in het aller beste daglicht. Het woonhart makelaardij realiseert jouw persoonlijke doelstellingen. Door middel van dit extraatje willen we het maximale uit de woning en de relatie met jou halen. Wij willen hierdoor woongeluk realiseren voor iedereen!

Wil jij je woning verkopen? Neem contact op met Het woonhart makelaardij en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Op naar het maximale resultaat en een fijne samenwerking!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij