WIECK – Valburg

In het sfeervolle Overbetuwse dorp Valburg wordt de mooie nieuwbouwwijk WIECK gerealiseerd. De eerste woningen in deze wijk zijn verkocht onder de naam 'Molenzicht Valburg'. Nu is het tijd voor een nieuwe fase, die bestaat uit diverse woningen en kavels.

WIECK Valburg is toekomstproof

Wat is er eigenlijk niet toekomstgericht in Valburg? Valburg kent vele mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de prettige ligging: Nijmegen, Arnhem en Elst zijn makkelijk te bereiken. Ideaal, want vele bezienswaardigheden en voorzieningen bevinden zich in deze steden. In de omgeving van WIECK Valburg kan je veel lichamelijke activiteiten ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke wandeling in de omgeving of een lekker stukje hardlopen in de ochtend. Valburg is een dorp dat ontspanning, rust en knusheid ademt. WIECK Valburg is geschikt voor meerdere doelgroepen. Hoe prettig is dat! Heerlijk genieten in WIECK!

Het Woonhart Makelaardij - Bekend bij jou in de regio

Over Valburg

Het gezellige dorp Valburg is vooral populair vanwege de mooie omgeving. Wonen in Valburg betekent genieten van de natuur. Om die reden is het fijn voor kinderen: er zijn veel plekken om te spelen. Fijn voor ouders  met kinderen, zo'n kindvriendelijke wijk. Maar ook voor vrijwel elke andere denkbare groep is de wijk een prettige omgeving. Valburg zelf is een ondernemend dorp met zo’n 1700 inwoners. Rust kan je hier zeker vinden.

Prijzen voor WIECK Valburg

In Wieck worden verschillende nieuwbouwwoningen en -kavels gebouwd. Voor meer informatie over de prijzen, klik hier.

Je huidige huis verkopen

Bij het Woonhart makelaardij denken we graag met je mee. We kennen de Overbetuwe als geen ander, kennen de markt en wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Als persoonlijke makelaar weten we dat een woning meer is dan een gebouw met meubels. Het gaat niet alleen om een zakelijke transactie, maar juist ook om gevoel. In wat voor situatie je ook zit, wij adviseren je graag!