Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nieuwbouw: Hof van Nijmegen

Hof van Nijmegen is een duurzaam project, dat gerealiseerd wordt in de wijk Dukenburg. Het project bestaat uit:

  • 52 koopwoningen: tussen- en hoekwoningen
  • 104 sociale en vrije sector huurwoningen: appartementen + tussen- en hoekwoningen

De nieuwe wijk kenmerkt zich door sleutelwoorden als ruimte, duurzaamheid en natuur. Tel daarbij de centrale ligging op, en je hebt een uniek nieuwbouwproject in Nijmegen te pakken!

Over Dukenburg

Dukenburg bevindt zich aan de Zuidwestkant van Nijmegen. Het stadsdeel dankt zijn naam aan het landgoed ‘de Dukenburg’ dat hier in de 14e eeuw lag. Nu is het het stadsdeel met het meeste groen in Nijmegen, maar liefst 40% van het beschikbare Nijmeegse groen vind je hier. Met het fijne winkelcentrum en goede bereikbaarheid is Dukenburg een populair stadsdeel!

Duurzaamheid in Hof van Nijmegen

Duurzaamheid staat voorop bij dit project. Huizen die nu gebouwd worden moeten klaar zijn voor de toekomst, maar ook voor toekomstige regelgeving. Als duurzame makelaar kunnen we je daar bij het Woonhart alles over vertellen. Tot 2024 worden de woningen duurzaam voorzien van wijk warmte en vanaf 2024 worden ze verwarmd via het stadswarmtenetwerk van Dukenburg. De woningen zijn volledig voorbereid op het warmtenetwerk. Hiermee is je toekomstige woning voorbereid op een gasloos bestaan. Hiermee sluit deze nieuwe bouwwijze aan bij de door het kabinet vastgestelde klimaatdoelstellingen. 

Prijzen voor Hof van Nijmegen

In het Hof van Nijmegen zijn momenteel nog woningen beschikbaar vanaf € 289.750,-. De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en een complete badkamer, die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 2.000,-. Uiteraard kunnen we je meer informatie geven over het project, de wijk en de prijzen.

Je huidige huis verkopen

Bij het Woonhart makelaardij helpen we je graag. We kennen Nijmegen op ons duimpje, weten wat de markt doet en wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Als persoonlijke makelaar weten we dat een woning meer is dan een gebouw met meubels. Het gaat niet alleen om bedragen en zakelijke transactie, maar juist ook om gevoel. In wat voor situatie je ook zit, wij adviseren je graag!

 

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij