Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Plan Herenland – Opheusden

Plan Herenland ligt op een unieke locatie in het dorp Opheusden. Aan de rand van het dorp ervaar je het gevoel van vrij wonen met alle voorzieningen op korte afstand. De wijk Herenland wordt gefaseerd gebouwd en een groot deel is reeds gerealiseerd. Fase 3 is nu in de verkoop.

Fase 3 van plan Herenland bestaat uit:

  • 2 twee-onder-een-kapwoningen
  • 1 levensloopbestendige woning 
  • 3 vrijstaande woningen

Herenland 2 onder 1 kap, nieuwbouw in Nijmegen

Over Plan Herenland en Opheusden

Opheusden is een dorp in de gemeente Neder-Betuwe en heeft circa 6.000 inwoners. Het ligt vlak naast de Nederrijn, op korte afstand van Rhenen en de Utrechtse Heuvelrug. Plan Herenland wordt gerealiseerd aan de zuidwestzijde van de kern Opheusden, in een gebied waaraan reeds van oudsher de naam “Heerenland” wordt toegekend. Het nieuwbouwproject en het dorp Opheusden hebben een enorm centrale ligging, vlakbij de A15 en met goede treinverbinding. Maar wat het woongeluk in dit plan vooral zal kenmerken, is de hoeveelheid groen in de omgeving. Het prachtige rivierlandschap en de tuinbouw in de omgeving maken dit een hele prettige woonomgeving!

Lekker buiten

De fijne omgeving maken Plan Herenland een fijne plek om te wonen. Maar ook bij de indeling van het plan zelf is hier rekening mee gehouden. Zo staan alle woningen op royale percelen. Je hebt dus een ruime tuin met parkeerplaats, en eventueel plek om je nieuwe woning uit te breiden. Zo ben je klaar voor de toekomst!

De prijzen

De woningen van Plan Herenland zijn ontworpen met een ‘jaren ‘30 uitstraling’. De percelen variëren vanaf 362 m² tot 650 m. Er zijn in deze derde fase drie woningtypen beschikbaar, vanaf € 395.000.

Verkoop je huidige woning 

Als makelaar kennen we de omgeving Overbetuwe en Neder-Betuwe als onze broekzak. Hierdoor weten we wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Wij zijn een persoonlijk makelaarskantoor, en weten dat een woning meer is dan een stapel stenen. Het gaat om gevoel, en om toekomstig woongeluk. Wij adviseren je dan ook graag, met advies, of de aankoop of verkoop!

 

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij