Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Het Woonhart op tv!

Afgelopen week werkten wij mee aan een reportage van Omroep Gelderland. Wij geven hierin  onze professionele mening over de woningmarkt op dit moment, en dan vooral in de regio Nijmegen, Arnhem en Overbetuwe. Uiteraard hebben we het dan over de krapte op de woningmarkt, en over overbieden. Bekijk hier jouw persoonlijke makelaar het Woonhart op tv!

 

Het Woonhart op tv over overbieden 

We meldden het laatst al, aan het begin van 2021 wordt op maar liefst 70 procent van de huizen in de prijsklasse tussen de 200.000 en 300.000 euro overboden. Overbieden lijkt de norm te worden. Was dit eerst een fenomeen dat veel voorkwam in de grote steden – Amsterdam, Rotterdam, Utrecht – tegenwoordig zien we dit ook in de provincie. En dus ook in onze regio.

 

We werkten dan ook graag mee aan de volgende reportage voor Omroep Gelderland:

Bron: Omroep Gelderland

 

Is er hoop?

Er is altijd hoop! Het is inderdaad een stuk lastiger geworden om een woning te bemachtigen, zeker als je geen diepe zakken hebt. Toch komt daar wellicht verandering in. Zo gaan bepaalde gemeenten binnenkort zeer waarschijnlijk vastgoedbeleggers weren. Beleggers hadden in oktober vorig jaar 8,4% van de woningvoorraad in bezit. Door beleggingen te verbieden zou de gelijkheid om de woningmarkt weer enigszins moeten terugkeren. Sommige gemeenten willen hier al begin volgend jaar mee aan de slag.

 

En in onze regio?

Ben je op zoek naar een woning in de regio? Neem dan eens contact met ons op. Of maak een gratis zoekopdracht aan. Uiteraard is dat vrijblijvend. We kennen de omgeving en de woningmarkt, en hebben daarmee nog weleens een kleine voorsprong. We kunnen je dan meteen helpen met het verkopen van je huidige woning!

 

Het Woonhart op tv: het gaat om woongeluk

Natuurlijk is het jammer dat een woning kopen zo lastig is geworden. Veel liever zouden we iedereen aan zijn of haar droomwoning helpen. Daar gaat het tenslotte om in de makelaardij: woongeluk!

 

Neem direct contact op voor meer info!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij