Terug naar ons aanbod

Nijmegen de Gildekamp 2043

€ 425.000,- k.k.
Beschikbaar
Bouwjaar1987EnergieklasseBDak typeZadeldakDak materialenPannen
Woonoppervlakte123 m2Inhoud419 m3Oppervlakte334 m2
Kamers6Slaapkamers5
Garages1Capaciteit1Parkeren capaciteit2
Type hoofdtuinAchtertuinKwaliteit tuinFraai aangelegd
Koopprijs€ 425.000,- k.k.StatusBeschikbaar
Eengezinswoning
Twee onder één kapwoning
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

de Gildekamp 2043, Nijmegen

WONEN AAN HET WATER
Deze royale twee-onder-een-kap woning bevindt zich op een vrij gelegen, ruim perceel en beschikt over maar liefst 4 ruime slaapkamers, een garage, een diepe achtertuin, zonnepanelen, aircosysteem en een grote vlonder aan het water. De rustige omgeving, ruimtelijkheid en de talrijke extra’s maken deze woning werkelijk uniek. Een bezichtiging is dan ook zeker de moeite waard!

De woning is gelegen in de fraaie en overzichtelijke wijk Gildekamp, langs een kanaal. De 20ste straat is een doodlopende weg met veel rust en alleen bestemmingsverkeer. De buurt is groen en beschikt over een sportpark in de nabije omgeving. Bovendien bevinden alle voorzieningen zich op loopafstand, zoals een basisschool, buurtsupermarkt, tuincentrum, gezondheidscentrum en het uitgebreide winkelcentrum Dukenburg.

WOONHUIS
Parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein aan de voorkant van de woning, onder de carport die voldoende ruimte biedt voor maar liefst drie auto’s.
Bij binnenkomst via de entree en de hal, treft u de meterkast, garderobekast, modern toilet en een lichte woonkamer die veel daglicht ontvangt en veel privacy biedt dankzij de tuingerichte ligging. Aan de voorkant van de woning bevindt zich een nette keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De gehele woonlaag beschikt over vloerverwarming en onderhoudsvrije kozijnen.

VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime en lichte slaapkamers met eveneens onderhoudsvrije kozijnen en een nette badkamer met hangend toilet, een fijn bad en een gestukt plafond met spotjes. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer, een airco systeem op de overloop, een dakkapel aan de voorzijde en handmatige rolluiken.

BOVENSTE VERDIEPING
Op de tweede verdieping treft u een dakkapel met HR+++ glas, die als basis dient voor nog een vierde slaapkamer en een vijfde kamer (momenteel in gebruik als werkruimte). Hier bevinden zich tevens de wasmachine en een vlizotrap naar de bergzolder in de nok van de woning.

LIGGING
De ligging kenmerkt zich door een goede en kindvriendelijke woonlocatie. De woning is gelegen in het stadsdeel Lindenholt. Dit stadsdeel van Nijmegen bestaat uit de wijken ‘t Acker, ‘t Broek, De Kamp, Kerkenbos, Neerbosch-West, Westkanaaldijk en Bijsterhuizen.
De wijk is gebouwd in de tweede helft van de jaren 70 en ligt op korte afstand van Nijmegen stad. Sporthal de Horstacker, die nabij gelegen is, bood onder meer plaats aan basketbalclub Magixx. Op het nabij gelegen sportpark Lindenholt zijn voetbalclub SCE en korfbalclub De Hazenkamp actief.
Van de bovengenoemde wijken is De Kamp het eerste aangelegd. De wijk ligt tegen het Maas-Waalkanaal aan. Groen is vooral rondom de woonbuurten te vinden. Hier vinden we een enorm groen- en waterrijke omgeving waar kinderen in alle rust kunnen spelen en opgroeien en waar je toch direct nabij alle voorzieningen zit. Binnen de wijk ligt ook de ‘Brabantse Poort’: meubelboulevard en NS-station Nijmegen-Dukenburg.

BIJZONDERHEDEN
De woning beschikt over vele bijzonderheden, waaronder een duurzaamheidscertificaat met label B en lage energielasten, dubbel- en trippelglas en isolatie. Daarnaast biedt het huis de luxe van parkeren op eigen terrein en een ruim perceel, gelegen in een rustige buurt met alleen bestemmingsverkeer. Kortom, deze ruime gezinswoning biedt alle gemakken die bij comfortabel wonen horen. Verder nog de volgende bijzonderheden:

– Onderhoudsvrije kozijnen (aluminium & kunststof);
– Dubbel en Triple beglazing;
– Vloerverwarming begane grond;
– Zonnepanelen 2017;
– Opbrengst zonnepanelen 2022 is ca. 3.000 kWh;
– Dakisolatie;
– Vloerisolatie;
– Aircosysteem begane grond en 1e verdieping;
– Intergas cv installatie 2013;
– Brink hete lucht verwarming 2013;
– Aircosysteem;
– Klein strookje grond (ca. 1 meter) aan het water is in gebruik;
– Kindvriendelijke woonwijk;
– Nijmegen centrum (ca. 20 min. fietsafstand);
– Nijmegen centraal station (ca. 20 min. fietsafstand);
– Nijmegen Dukenburg station (ca. 10 min. loopafstand);
– Stadspark Staddijk (ca. 15 min. fietsafstand);
– Recreatiegebied Berendonck (ca. 12 min. fietsafstand);
– Direct nabij openbaar vervoer en uitvalswegen (A73);
– Scholen en winkels in de directe omgeving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Terug naar ons aanbod