Terug naar ons aanbod

Elst Groenestraat 84

€ 350.000,- v.o.n.
Onder bod
Inhoud0 m3Oppervlakte698 m2
Garages0
Koopprijs€ 350.000,- v.o.n.StatusOnder bod

Groenestraat 84, Elst

VRIJSTAAND BOUWEN
Heeft u altijd al uw eigen woning willen realiseren! Hiervoor is nu de mogelijkheid op een heerlijke en geliefde locatie direct nabij het centrum van Elst. Een unieke kans op een perceel van circa 698 m² (dient nog te worden ingemeten) voor een volledig energie neutrale vrijstaande woning met een ruime woonoppervlakte. Mocht u op bepaalde gebieden andere wensen en/of gedachten hebben dient u in overleg te treden met de architect en de Gemeente Overbetuwe.

INRICHTINGSPLAN
Voor dit perceel is momenteel een inrichtingsplan opgesteld voor een vrijstaande woning zoals in het beeldmateriaal opgenomen. Voor wijzigingen hierin dient u in overleg te treden met de architect en de Gemeente Overbetuwe.

BESTEMMING & BOUWBESLUIT
Bij de bouw van uw eigen prachtige woning dient u altijd rekening te houden met het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Bij de gemeente of via ruimtelijkeplannen.nl kunt u alvast een aantal belangrijke punten vinden met betrekking tot de geldende bestemming en bouwbesluit. Via ruimtelijkeplannen.nl, planviewer of onderstaande link kunt u deze inzien.

ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1734.0336ELSTgroenest84-VSG1/r_NL.IMRO.1734.0336ELSTgroenest84-VSG1.html#_5_Wonen

LOCATIE ELST
Je vind Elst in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Het is weliswaar een dorp, maar met de absolute allure van een stad. Heb je een jong gezin, zijn de kinderen de deur uit of ben je gepensioneerd? Elst is een fijne omgeving voor mensen van alle leeftijden. Gezelligheid is één van de belangrijkste kenmerken. Van tentfeesten tot carnaval en de befaamde Paardenmarkt; er is altijd wel iets te doen! Het winkel- en horeca aanbod is uitgebreid en gevarieerd. Er zijn diverse sportverenigingen en het (binnen)zwembad geeft vertier voor jong en oud! Elst is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en met de auto. Er is een treinstation aanwezig en de busverbinding is goed. Door de ligging nabij snelwegen A15 en A325 is Elst een centrale plek om te wonen en werken.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Terug naar ons aanbod