Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Waalsprong grote Boel – Mooiland

Wonen in een jaren ’30 woning, met alle gemakken van een nieuwbouwhuis? Het kan. En nog in Nijmegen ook! In Waalsprong, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen, vind je Grote Boel – Mooiland. Lees alles over dit moderne nieuwbouwproject – met een authentiek sausje.

 

Grote Boel in Waalsprong

Grote Boel is één van de drie wijken in Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. Deze wijk ligt aan  de historische Griftdijk, de oude weg tussen Lent en Elst en aan de Oosterhoutse plas. Grote Boel is een wijk met veel ruimte, groen en water; het wordt dan ook wel een tuindorp genoemd. De gezellige buurtjes zijn gebouwd rondom parkjes en hofjes, met veel speelgroen. 

 

De woningen in Grote Boel

De woningen in Grote Boel – Mooiland zijn in maart 2019 opgeleverd. Dit deelplan, genaamd Grote Boel telt 26 luxe afgewerkte woningen. Het zijn 2 onder 1 kap woningen met een eigen oprit en hoek- en tussenwoningen waarvan enkele met een carport. Allemaal hebben ze een flinke tuin. Alle  woningen hebben 3 slaapkamers en een zolder. Er zijn verschillende typen uitvoeringen. De gemiddelde woonoppervlakte is 105 m2.

 

Kindvriendelijk en groen

Waar jagers en verzamelaars ruim 7000 jaar geleden naar voedsel zochten, is een unieke plek ingericht: Park Grote Boel. Hier kunnen bewoners van de wijk heerlijk recreëren in het groen. Daarnaast zijn er speel toestellen geplaatst in het thema van ‘Jagers en verzamelaars’, waar kinderen hun energie op kwijt kunnen. Landgoed Oosterhout ligt in de nabije omgeving evenals een waterrijk recreatiegebied.

 

Wat is Waalsprong Nijmegen?

De Waalsprong is het nieuwe stadsdeel van Nijmegen Noord. Tegen 2029 moet ruim een vijfde van alle inwoners van Nijmegen in de Waalsprong wonen. In 1997/98 kreeg Nijmegen grond ten noorden van de Waal: Lent, Ressen en Oosterhout werden Nijmegen-Noord; in totaal zullen hier zo’n 19.000 woningen worden gebouwd. Het gedeelte rond het dorp Oosterhout en het gelijknamige landgoed wordt qua karakter meer landelijk, met meer leefruimte en groen. Hier is de Grote Boel gelegen. Het meer stadse gedeelte rondom Lent heeft dan wel weer alle voorzieningen.

 

Je huidige huis verkopen

Bij het Woonhart makelaardij denken we graag met je mee. We kennen Nijmegen en de Overbetuwe als geen ander, kennen de markt en wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Als persoonlijke makelaar weten we dat een woning meer is dan een gebouw, met wat meubels. Het gaat niet alleen om een zakelijke transactie, maar juist ook om gevoel. In wat voor situatie je ook zit: Het woonhart makelaardij is én heeft de sleutel naar jouw persoonlijke woongeluk!

 

Neem direct contact op met het Woonhart

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij