Makelaar Nijmegen

In Nijmegen, de oudste stad van Nederland, voelt iedereen zich thuis. Van studenten tot senioren, van singles tot gezinnen: Nijmegen is een fijne leefomgeving voor alle leeftijden en soorten huishoudens. Wil je hier een woning kopen of je huis verkopen? Dan is Het Woonhart Makelaardij de aangewezen makelaar in Nijmegen. Ook voor een waardebepaling of taxatierapport door een professionele aankoopmakelaar kun je hier terecht. Maar eerst geven we je graag een voorproefje van het wervelende leven in deze mooie stad. Vind jij hier jouw ultieme woongeluk?

Jouw makelaar in Nijmegen

Bij het Woonhart kiezen we voor een persoonlijke benadering. Een huis is niet zomaar een stapel stenen, we hebben het over woongeluk. Of het nu gaat om toekomstigĀ  woongeluk in een nieuwe woning, of mooie herinneringen wanneer je je huis in Nijmegen wilt verkopen, wij ondersteunen je! We regelen het papierwerk, onderhandelen en nemen je zorgen uit handen. Zo kan jij je richten op je nieuwe woongeluk!

Huis kopen, verkopen of taxeren

In de verschillende wijken van Nijmegen vind je een gevarieerd woningaanbod. In het centrum bepalen herenhuizen en moderne appartementen veelal het straatbeeld. Wil je een huis kopen aan de rand van het centrum of in de buitenwijken? Dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld een rijtjeshuis, nieuwbouwhuis, twee-onder-een-kapwoning, chalet, seniorenwoning, villa of appartement. Schakel onze aankoopmakelaar in voor een analyse van de markt en het aanbod, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Huis kopen Nijmegen

De huizenmarkt is ontzettend krap, en dat betekent dat woningprijzen hoog zijn. De huizenprijs in Nijmegen is dat net zo goed. Huizen in de regio Nijmegen wisselden in het laatste kwartaal van 2020 voor een gemiddelde prijs van 350.000 euro van eigenaar. Dat is een stijging van 15%, terwijl het landelijk gemiddelde op 11,6 procent ligt, Met weinig aanbod is een huis kopen in Nijmegen niet eenvoudig. Er was per potentiƫle koper 1,9 huis beschikbaar, in 2015 waren dat er nog 10.

Schakel professionele hulp bij een woning kopen in Nijmegen

Het valt dus niet mee om jouw droomwoning te machtigen. Helemaal als starter. Het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat. Het Woonhart Makelaardij helpt jou, als aankoopmakelaar in regio Nijmegen. Wij hebben een sterk netwerk, en zijn vaak snel op de hoogte wanneer woningen op de markt komen. Bovendien kennen we de huizenprijzen. Zo kunnen we je goed adviseren, bijvoorbeeld op het gebied van bieding. In deze tijd waar overbieden de norm lijkt, kunnen we je van waardevolle informatie voorzien. Zo kunnen we samen de strategie bepalen. En heb je al een huis? Dan kunnen we dat uiteraard in no-time voor je verkopen!

Nijmegen: een historische stad

In Nijmegen is de rijke geschiedenis nog altijd op vele plaatsen zichtbaar. De stad heeft een aantal kenmerkende monumenten, gebouwen en musea die herinneren aan diverse periodes uit het verleden. In het Valkhofpark zijn bijvoorbeeld Romeinse overblijfselen gevonden. Op de Grote Markt staat een standbeeld van Mariken van Nimwegen, een hoofdfiguur uit de zestiende eeuw. Ook vind je hier De Waagh, een opvallend gebouw dat is ontworpen door Meester van Delft. Een deel van Nijmegen is tijdens het bombardement in de Tweede Wereldoorlog flink verwoest en later weer grotendeels gerestaureerd.

Highlights Nijmegen

Cultuur, romantiek, sport, gastronomie, ontspanning en een bruisend ondernemersklimaat: Nijmegen heeft het allemaal. En nog veel meer. Het voorzieningen- en activiteitenaanbod in deze stad is dus onmogelijk samen te vatten. Daarom doen we een greep uit de highlights:

  • Talloze musea
  • Stadsschouwburg en concertgebouw
  • Bibliotheek
  • Sanadome hotel & spa
  • Diverse sportverenigingen, met als boegbeelden N.E.C. Nijmegen en het ijshockeyteam
  • Gevarieerd winkelaanbod met grote ketens en kleine, unieke boetiekjes
  • Radboud Universiteit
  • Nijmeegse Vierdaagse
  • Kronenburgerpark

Ervaren makelaar Nijmegen

Er valt genoeg te kiezen in Nijmegen op woongebied. Wil je deze keuze vereenvoudigen? Zoek je een specialist die je een helder advies kan geven? Of heb je je droomhuis al gevonden en wil je dit laten taxeren? Met al je vragen op het gebied van kopen, verkopen en taxeren ben je van harte welkom bij Het Woonhart Makelaardij.