Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Verkoopt je huis beter met een goed energielabel?

  • Home
  • Nieuws
  • Verkoopt je huis beter met een goed energielabel?

Wat is een energielabel?

Een energielabel is een label waarmee je aangeeft hoe energiezuinig een woning is. Je vraagt deze aan wanneer een woning nog geen geldig energielabel heeft, of wanneer deze verlopen is. Ook kun je het bestaande energielabel vernieuwen, bijvoorbeeld omdat je de woning energiezuiniger hebt gemaakt. Het label blijft 10 jaar geldig. Een energielabel vraag je aan via een erkende energieadviseur.

Verkoopt je huis beter met een goed energielabel?

Het is mogelijk dat een goed label kan helpen om je huis beter te verkopen, omdat het kan aantonen dat het huis energiezuinig is en lagere energiekosten heeft. Dit kan voor sommige kopers aantrekkelijk zijn, vooral als ze bewust bezig zijn met het verminderen van hun milieubelasting of als ze zich zorgen maken over de hoge kosten van energie.

Hoe kan ik mijn huis verduurzamen?

Er zijn verschillende manieren om je huis te verduurzamen. Lees onze tips en truc.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het verkopen van een huis ook afhankelijk is van verschillende andere factoren, zoals de locatie, de grootte, de staat van het huis en de vraag naar woningen in de regio. Het is daarom aan te raden om een makelaar in te schakelen om te helpen bij het bepalen van de beste manier om je huis te verkopen.

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij