Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Historische Tuin – Lent / Nijmegen

Nieuwbouwproject de Historische Tuin ligt op een prachtige locatie. Namelijk in de buurt van de Waal. De wijken die hier liggen, ademen allemaal hetzelfde: kleur, kindvriendelijk, duurzaamheid en bereikbaarheid. Deze nieuwbouwwijk is namelijk met de fiets, auto en zelfs met de trein bereikbaar.  

Er gaan duurzame eengezins- en levensloopwoningen komen in deze fase van de nieuwbouw. In totaal meer dan 100 nieuwbouwwoningen.

Over de Historische Tuin in Lent

De nieuwbouw van Historische Tuin vind je in het zuidelijke deel van de Waalsprong, het nieuwe Nijmeegse stadsdeel. In Nijmegen wonen is natuurlijk altijd prettig. Er zijn veel bezienswaardigheden en mogelijkheden in de buurt. Dit nieuwbouwproject heeft een mooi binnengebied wat ‘prachtig voor het oog’ is. Het ontwerp van de woningen van buitenaf zijn zeker prachtig te noemen. Licht en donker wordt samen geïncorporeerd. Zelfs voordat je de sleutel in handen hebt, is er al veel voor je geregeld. Dat noem je nou eens lekker ‘thuis’ komen. 

Wonen in Lent

Lent is een dorp aan de rand van Nijmegen, dat inmiddels aan de stad is vastgegroeid. Toch heeft het het dorpse karakter weten te bewaren. Dat is onder andere te zien in de diversiteit van woningen. Inmiddels maakt Lent deel uit van de nieuwbouw wijk Waalsprong is dé uitbreidingswijk van Nijmegen, noem het zeker een volwaardig stadsdeel. Lent is zelfs een keer genoemd als ‘beste woonwijk van Nederland’. Een aanrader kan je dit zeker noemen.

Prijzen van Fase 2

Je huidige huis verkopen

Bij het Woonhart makelaardij denken we graag met je mee. We kennen Nijmegen en de Overbetuwe als geen ander, kennen de markt en wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Als persoonlijke makelaar weten we dat een woning meer is dan een gebouw, met wat meubels. Het gaat niet alleen om een zakelijke transactie, maar juist ook om gevoel. In wat voor situatie je ook zit: Het woonhart makelaardij is én heeft de sleutel naar jouw persoonlijke woongeluk!

Neem nu contact op met Het Woonhart

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij