Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Het Woonhart in het nieuws als jouw persoonlijke makelaar

  • Home
  • Nieuws
  • Het Woonhart in het nieuws als jouw persoonlijke makelaar

Bij het Woonhart zijn we meer dan ‘gewoon’ een makelaar. Natuurlijk, huizen kopen en verkopen is ons werk. Juist daarom weten we als geen ander dat een huis veel meer is dan een object. Het is een gevoel, geschiedenis, herinneringen. Daar zijn – en blijven – we ons bewust van. Daarom onderscheiden we ons als ‘persoonlijke makelaar’. Zo merkte ook ‘In de Buurt Nijmegen’ op!

Het Woonhart in het nieuws

Voor ‘In de Buurt Nijmegen’ is onze persoonlijke aanpak van het makelaarsvak aanleiding om een artikel aan ons te wijden. Hierin vertelt Hans alles over de filosofie achter het Woonhart. Ieder huis is anders, maar iedere situatie is dat ook. Zo verhuizen sommige mensen voor hele leuke redenen, zoals gezinsuitbreiding of een nieuwe baan, terwijl anderen een droevige achtergrond hebben. Zo kan er sprake zijn van echtscheiding of overlijden. In dat geval bieden we niet alleen onze diensten aan, maar ook een luisterend oor.

Mensenmensen als persoonlijke makelaar

Een makelaar is een bemiddelaar tussen koper en verkoper, maar we hebben wel met mensen te maken. We zijn dus veel meer dan dat. Doordat we een goed geolied team hebben met sociale mensen, merken onze klanten dat. Ook degenen die een minder leuke reden hebben om contact met ons te hebben. Zo maken we het proces van verhuizen zo prettig mogelijk, en kijken we gezamenlijk naar de toekomst.

Over toekomst gesproken, duurzaamheid wordt steeds belangrijker

Omdat we dit vak nog vele jaren willen uitvoeren, moeten wij ons ook voorbereiden op onze toekomst. Daar speelt de toekomst van de woningmarkt en de gebouwde omgeving een hoofdrol in. En die moeten verduurzamen. Niet alleen omdat we een mooie wereld willen achterlaten voor onze kinderen en kleinkinderen, maar ook omdat het moet. De overheid wil dat we naar duurzame woningen en bedrijfspanden toe bewegen, en heeft daar regels voor opgesteld. 

Het Woonhart adviseert

Wij zijn niet meer alleen jouw persoonlijke makelaar, maar hebben ons breder georiënteerd, en zijn inmiddels ook duurzaamheidsexpert. Dat past bij ons, want we hebben hart voor wonen, woningen én mensen. We helpen jullie graag met onze kennis en expertise. Op het gebied van wonen én duurzaamheid. Zo maken we de toekomst samen een beetje mooier.

Jouw persoonlijke makelaar in het nieuws

Lees het interview met ‘In de Buurt Nijmegen’ hier!

 

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij