Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Hart van de Waalsprong – Nijmegen

Het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét stadshart van de nieuwste uitbreidingswijken in Nijmegen-Noord. De verkoop van de eerste blokken (A, B en C) start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021.

Dit ruim opgezette project bestaat uit:

  • 450 koop- en huurwoningen
  • ruim 30 winkels 
  • een aantal horecagelegenheden

Over Hart van de Waalsprong in Nijmegen

Hart van de Waalsprong is een stedelijke nieuwe woonwijk. Een brede mix van woningen komt verspreid over een aantal blokken te liggen. Sommige woningen liggen boven de winkelvoorzieningen, anderen liggen geclusterd rondom binnenhoven. Huurwoningen maken onderdeel uit van het plan (zowel sociaal als vrije sector). Ook zijn er veel koopwoningen in verschillende woningtypes zoals studio’s, lofts, appartementen, levensloopbestendige en grondgebonden eengezinswoningen.

Hart van de Waalsprong Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt de plek al twee millennia aantrekkelijk als woonplaats.. Nijmegen is een groene en ruime stad welke veel heeft te bieden aan haar bewoners. De stad bruist en ontwikkelt zich doorlopend. De binnenstad heeft een uitgebreid winkelaanbod, vele knusse kroegjes en gezellige eetcafés en restaurants. Nijmegen staat ook bekend om alle evenementen op het gebied van sport, ontspanning en muziek die er georganiseerd worden.

Hart van de Waalsprong: energieneutraal en duurzaam

De woningen van Hart van de Waalsprong worden energieneutraal en duurzaam ontworpen, zodat ze niet alleen lang meegaan, maar de impact op het milieu ook zo klein mogelijk is. Door de juiste keuzes in verkaveling, zonligging, bouwmethode en materialen te maken, blijven de woningen niet alleen lang mooi maar is het bovenal prettig en toekomstbestendig wonen. Hart van de Waalsprong biedt bewoners een mobiliteits abonnement voor deelauto’s. Ook zal elektrisch rijden worden gestimuleerd door het plaatsen van ruim voldoende laadpalen.

Prijzen voor Hart van de Waalsprong in Nijmegen

De definitieve prijsklassen worden begin 2021 pas vrijgegeven. Als prijsindicatie wordt aangegeven: Blok A vanaf € 350.000,. Blok B vanaf € 300.000 Blok C vanaf € 350.000. Hier vind je de 360 graden impressie, met de verschillende blokken.

Het Woonhart helpt met aan- en verkoop

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Nijmegen of over het aan– of verkopen van een woning? Neem dan contact op met het Woonhart! Als makelaar onderscheiden we ons met een persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is niet zomaar iets, het gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. En samen maken we het mogelijk om ook in 2021 een hoop woongeluk te realiseren. Wie weet in een nieuwe woning!

 

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij