Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Het Kadehuis – Arnhem

In het Kadehuis, dat in de Zuidelijke binnenstad van Arnhem gerealiseerd wordt, komen 57 luxe appartementen met groene dakterrassen. Duurzaam en groen wonen wordt mogelijk, midden in de stad!

Er komt een grote diversiteit aan appartementen, zoals:

 • tweekamerappartementen van circa 60 m² tot 80 m² met loggia, balkon of terras aan de zijde van de Trans
 • driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 166 m²
 •  luxe vier- en vijfkamerappartementen (115 m² tot 172 m²) 
 • penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade, variërend van 120 m² tot 174 m²
 • een bijzondere penthouse maisonnette van 206 m² met vier terrassen

Het Kadehuis in Arnhem: zes huizen

Aan de Nieuwstraat komt niet één langgerekt gebouw, maar verschillende ‘huizen’ naast elkaar. Zo wordt het Kadehuis niet een doorsnee appartementencomplex, maar een uniek gebouw dat past bij de Arnhemse binnenstad. Elk van de zes ‘huizen’ krijgt een eigen karakter met een kenmerkende plint en een eigen gevel identiteit. Het Kadehuis bestaat uit:

 • Het Kleihuis
 • Het Vensterhuis
 • Het Dichtershuis
 • Het Fashionhuis
 • Het Ambachtshuis
 • Het Arnhems Blond Huis

Het Kadehuis - Arnhem

Duurzaam wonen

Het Kadehuis is een voorbeeldproject van een duidelijke groene en stadse uitstraling met klimaatadaptieve daken, getrapte groene terrassen en een gezamenlijke daktuin. Met de groene, gezamenlijke dakterrassen wordt niet alleen een fijne leefplek gecreëerd, het verlaagt de hittestress en dient als waterbuffer. Daarnaast wekken de gebouwen duurzame energie op, én wordt tegelijkertijd ingezet op laag energieverbruik. Het mes snijdt hier aan twee kanten!

Wonen in Arnhem

Wonen in de binnenstad van Arnhem is enorm veelzijdig. ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten trekt vanuit de hele wereld jonge mensen en is een broedplaats voor creatief talent. Arnhem beschikt daardoor, na Amsterdam, over het grootste aantal inwoners met een beroep in de creatieve sector in Nederland. Ook in het Kadehuis willen we ruimte maken voor creativiteit, zo komen er woningen met kantoor of atelier op de begane grond en woonruimte op de 1e verdieping. De zuidelijke binnenstad is rijk aan uiteenlopende hotspots. Van hippe koffietentjes, tot kunstcollecties en van culinaire hoogtepunten tot historische landmarks.

Prijzen van het Kadehuis in Arnhem

Er zijn veel verschillende appartementen beschikbaar in het Kadehuis. Prijzen gaan vanaf € 275.000 voor een tweekamerappartement, tot € 1.225.000 voor een penthouse.

Toekomstig woongeluk

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Arnhem of over het aan- of verkopen van een woning? Dan helpt het Woonhart je! Wij kennen de regio namelijk door en door, en kunnen je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld prijzen. Daarnaast onderscheiden we ons als makelaar graag van anderen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het gaat om gevoel, en dat gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. Samen maken we er wat moois van!

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij