Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Tuyn van Limes – Herveld

In Herveld (Overbetuwe) wordt binnenkort nieuwbouwproject Tuyn van Limes gerealiseerd. Dit project komt aan de oostzijde van Herveld (Noord) en dient als afronding van de eerdere fasen van het stedenbouwkundig plan De Woerden. Dit project bestaat uit twee woonbuurten.

Het project Tuyn van Limes in Herveld zal bestaan uit diverse soorten woningen. Wat voor een soort woningen zijn dit? Klik hier voor meer info! 

Wonen in Tuyn van Limes in Herveld

Wonen in deze nieuwe wijk betekent dat je in de natuur terechtkomt. De woningen zullen dan ook goed passen in Herveld en een dorps karakter krijgen. In Herveld en omgeving komen veel verschillende woonbuurten voor, die hoger liggen.

Tuyn van Limes is bovendien ‘groen’ op een ander niveau. Het project is volledig duurzaam opgezet. De nieuwe woningen gaan vele duurzame mogelijkheden krijgen. Denk bijvoorbeeld aan systeem dat ervoor zorgt dat nieuwe, inkomende lucht wordt verwarmd en daarna verspreidt door heel jouw woning. Dat is toch super!  

Wonen in Herveld

Herveld heeft een rijke geschiedenis in fruitteelt. Hierdoor is de omgeving schitterend en groen. Ideaal om er op uit te gaan, al helemaal met mooi weer. Het dorp is te onderscheiden in de kernen Herveld-Noord en Herveld-Zuid, maar wordt ook vaak in één adem genoemd met buurdorp Andelst. De kernen van deze dorpen zijn dan ook nagenoeg aan elkaar gegroeid. Herveld is met name aantrekkelijk vanwege de centrale en fraaie ligging, de goede bereikbaarheid, maar ook vanwege vele verenigingsactiviteiten. Wonen in Herveld betekent wonen in de natuur, in een gezellig en sociaal dorp!

Klaar voor de toekomst

Kortom, wonen in Tuyn van Limes betekent:

  • Vele duurzame opties
  • Een prachtige omgeving
  • Verschillende soorten woningen waar je uit kan kiezen
  • Allerlei voorzieningen om jouw mogelijk nieuwe woning heen
  • Dit nieuwbouwproject is gunstig gelegen

Prijzen van Tuyn van Limes

Het Woonhart, jouw makelaar in Herveld

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Herveld of over het aan- of verkopen van een woning? Neem dan contact op met het Woonhart! Wij begrijpen dat een woning kopen of verkopen een grote gebeurtenis is, het gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. En samen maken we het mogelijk om mooie nieuwe herinneringen te maken. Met een hoop woongeluk!

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij