Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Fructus Dodewaard

Een nieuwbouwproject in Dodewaard: Fructus Dodewaard. In Dodewaard ligt de ‘blueprint’ voor dit project al een tijdje klaar, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Aan de Waal wonen zou toch prachtig zijn? Ja! Dat kan bij dit project.

In totaal zal Fructus bestaan uit ongeveer 80 woningen. De verkoop en invulling van het project verlopen in 3 fases. Momenteel is de eerste fase afgerond en zijn alle woningen in deze fase dus verkocht.

Over het project Fructus Dodewaard

In de wijk komen een flink aantal verschillende woningtypes. Er komen koopwoningen en huurwoningen. Waarom is dit nieuwbouwproject dan zo prettig? De verschillende mogelijkheden in de buurt bieden voor iedere leeftijdsgroep een prachtige woning. Dodewaard ademt vriendelijkheid en wordt in het algemeen beschreven als een sociale plaats. 

Over Dodewaard

Dodewaard is een prachtige plaats. Je kan in de buurt heerlijk wandelen en/of fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de Rozenpas. Verder heeft Dodewaard een uitstekende ligging. Waar de Waal natuurlijk hartstikke dichtbij ligt, is de snelweg ook nog eens makkelijk te bereiken (A15). Het dorp Dodewaard kent een gezellige sfeer en de bewoners van dit dorp zijn erg betrokken. Met over de 4000 inwoners kan je in dit nieuwbouwproject rust vinden maar ook veel avontuur beleven.

Prijzen in Fructus Dodewaard

In het nieuwe project zijn er diverse soorten woningen beschikbaar. Wil jij meer informatie daarover? Klik dan hier.

Verkoop je huidige woning goed

Als makelaar kennen we de omgeving Overbetuwe en Neder-Betuwe als onze broekzak. Hierdoor weten we wat reële prijzen zijn. We zijn dan ook de uitgelezen makelaar om je te helpen bij de aankoop van je nieuwe woning, of de verkoop van je bestaande woning. Wij zijn een persoonlijk makelaarskantoor, en weten dat een woning meer is dan een stapel stenen. Het gaat  om gevoel, om toekomstig woongeluk. Wij adviseren je dan ook graag!

 

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij