Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

De Hoge Hof – Herveld

In het najaar van 2023 moeten de plannen voor de Hoge Hof voltooid zijn: 28 appartementen en 14 woningen. Eerder was hier zorgcomplex het Hoge Hof gehuisvest. Ook de nieuwe woningen worden helemaal toekomstbestendig.

 

Toekomstbestendig: de Hoge Hof 

De Hoge Hof is een nieuwbouwontwikkeling van 42 duurzame NOM-wooneenheden voor senioren, jongvolwassen met extra zorgvraag en gezinnen, in het centrum van het dorp Herveld. De gebouwen worden open opgezet, en geven het gevoel van een hofje. Hierdoor komt het complex niet massaal over, maar geeft het een gezellige indruk. Dat past ook goed bij de locatie, tussen het centrum (blokken) en de rand van Herveld (kleinere vrijstaande woningen). 

Het nieuwbouwproject in Herveld:

  • Er komen 28 appartementen en 14 woningen.
  • De 14 woningen bestaan uit 10 comfortwoningen (sociale huur) en 4 eengezinswoningen (2 vrije sector verhuur, 2 sociale huur). 
  • De 28 appartementen bestaan uit 17 seniorenappartementen (15 sociale huur, 2 vrije sector huur) en 11 appartementen (sociale huur) voor jongvolwassenen die ondersteuning krijgen van Huize Heruelt.

 

Wonen in Herveld

Herveld heeft een rijke geschiedenis in fruitteelt. Hierdoor is de omgeving schitterend en groen. Ideaal om er op uit te gaan, al helemaal met mooi weer. Het dorp onderscheidt zich in de kernen Herveld-Noord en Herveld-Zuid, maar wordt ook vaak in één adem genoemd met buurdorp Andelst. De kernen van deze dorpen zijn dan ook bijna aan elkaar gegroeid. Herveld is met name aantrekkelijk vanwege de centrale en fraaie ligging, de goede bereikbaarheid, maar ook vanwege vele verenigingsactiviteiten. Wonen in Herveld betekent wonen in de natuur, in een gezellig en sociaal dorp!

 

Huurwoning in Herveld zoeken?

De sociale huurwoningen zijn nu nog niet in de verhuur, zeer waarschijnlijk gebeurt dit rond juni/juli 2023. Hiervoor moet je ingeschreven staan bij Woonstichting Valburg. Voor woningen in de vrije sector hoeft dit niet, er wordt nader bekend gemaakt hoe deze woningen aangeboden worden (houd onze website in de gaten).  In veel gevallen is er voorrang voor 60+’ers. 

 

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij