Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

5 tips voor een goede verhuizing

Na vele bezichtigingen en biedingen is het zover: je hebt je woning verkocht. Tijd om te verhuizen. Bij een verhuizing moet je met veel verschillende aspecten rekening houden. Weet je nog allemaal waarmee? Wij geven in ieder geval een aantal tips voor een verhuizing die je zeker niet moet vergeten.

Tip 1: Pak op tijd je spullen in

Op tijd je spullen inpakken zorgt voor overzicht en minder zorgen. Pak je spullen in zoals je ze ook uitgepakt wilt aantreffen. Je bent dan veel sneller klaar met het inrichten van je nieuwe woning. Het op tijd pakken van je spullen creëert een prettigere verhuizing.

Tip 2: Verzamel je abonnementen

Weet jij nog op welk adres je je bol.com account hebt staan? Het bestellen van producten bijvoorbeeld gaat vrij vlot, maar wanneer je verhuist, is het handig om een lijstje te hebben van welke abonnementen je moet overzetten naar je nieuwe adres.

Tip 3: Tijd om geld te besparen

Een andere woning vraagt naar een andere blik op bijvoorbeeld je energiecontract. Check of je je energiecontract mee wil nemen naar je nieuwe woning. Misschien kan je wel een goedkoper contract afsluiten. Via een vergelijkingswebsite kun je eenvoudig uitzoeken voor jouw situatie het voordeligst is.

Tip 4: Een kritische blik tijdens je verhuizing

Tijdens het leeghalen van je verkochte woning kom je er soms wel eens achter dat je veel spullen hebt of sommige spullen niet meer gebruikt. Dit is een mooi moment om kritisch te kijken naar je eigendommen. Maak iemand anders blij met jouw spullen, doneer iets aan een goed doel of verzin zelf een creatieve oplossing.

Tip 5: Maak een ‘verhuis planning’

Overzichtelijkheid is de sleutel naar een fijne verhuizing. Maak een planning wanneer je bepaalde spullen gaat pakken, wanneer de verhuiswagens komen en wanneer je daadwerkelijk in kan trekken in je nieuwe woning. Zo creëer je overzicht en wordt jouw verhuizing (dankzij deze tips) een periode om nooit te vergeten.

Het Woonhart helpt met aan- en verkoop

Wil je meer weten wonen in Nijmegen of over het aan- of verkopen van een woning? Neem dan contact op met het Woonhart! Als makelaar onderscheiden we ons met een persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is niet zomaar iets: het gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. En samen maken we het mogelijk om een hoop woongeluk te realiseren. Wie weet in een nieuwe woning!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij