Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Oude Groenestraat 6

Oude Groenestraat 6

6678 MB Oosterhout

€ 125.000,- k.k.

Omschrijving

RIANTE KAVELS TE KOOP OP RÉSIDENCE TERGOUW
Park Tergouw telt circa 250 ruime kavels met elk hun unieke ligging. Sommigen liggen aan een schitterende waterpartij, andere in een meer bebost gebied terwijl er ook kavels pal aan de dijk van de Waal liggen. Kortom: een park met meerdere prachtige gezichten!

WENST U MEER INFORMATIE OMTRENT NIEUWBOUW OP PARK TERGOUW NEEM DAN CONTACT OP MET HET PARK.


UNIEKE WOONBESTEMMING
Résidence Tergouw beschikt over een woonbestemming. Dit maakt het park uniek en bijna de enige in zijn soort. Waar mag u en kunt u permanent wonen met alle comfort en sfeer die hoort bij een ontspannen leefomgeving? Hier kan het!

UW DROOM WORDT WERKELIJKHEID!
Het park helpt u uw plannen om te zetten in daadwerkelijke mogelijkheden. Dit zorgt er voor dat uw droom werkelijkheid wordt. Wenst u meer informatie over de nieuwbouwmogelijkheden? Neem dan contact op met park Tergouw via 0481-481395 of info@tergouw.nl.

DUURZAAM BOUWEN EN GENIETEN
De woningen die voor Résidence Tergouw ontwikkeld zijn voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energieverbruik, isolatiewaarde en veiligheid. Dit kan echter zonder problemen hand in hand gaan met al uw wensen op het gebied van modern comfort. Bij de materiaalkeuze is zoveel mogelijk gekozen voor materialen die zijn voorzien van het FSC certificaat. Daarnaast zijn de woningen ontwikkeld en ontworpen op basis van de nieuwste innovatieve technieken.

BOUWMOGELIJKHEDEN
Voor de bouwmogelijkheden zijn geen vaste prijzen omdat het per kavel maatwerk betreft. U kunt met park Tergouw in overleg over de verschillende opties en mogelijkheden. Het bestemmingsplan kunt u vinden via deze link https://www.overbetuwe.nl/Wonen_verkeer_en_veiligheid/Woon_en_leefomgeving/Park_Tergouw
(vervolgens klikt u op 'vastgesteld bestemmingsplan deel 1').

Eenmalige ontwikkelingskosten zijn:
- Legeskosten gemeente Overbetuwe
- Vergunningsaanvraag gemeente Overbetuwe
- Bouwberekeningen
- Plaatsingskosten woning
- Kraankosten
- Aanleg infra
- Transportkosten
- Bouwrijp maken kavel
- Architect kosten
- Fundering
- Notariskosten
- Kadasterkosten

Deze kosten liggen tussen de € 35.000,-/€ 45.000,- inclusief 21% btw afhankelijk van het model en de grootte van de kavel.

VERRASSENDE OMGEVING
Résidence Tergouw is centraal gelegen, hemelsbreed nog geen 20 kilometer van de provincie Limburg. Aan de andere kant rijdt u, nagenoeg filevrij, binnen een uur naar het noorden van het land, terwijl de randstad binnen een uur bereikbaar is. Het mooie landschap rondom Oosterhout heeft veel te bieden voor natuurliefhebbers: waterpartijen, bossen, landerijen en prachtige uitzichten over de rivier en de uiterwaarden. Buitenmensen en rustzoekers voelen zich hier thuis, ongeacht het jaargetijde. Het unieke gebied met het afwisselende Betuwse landschap biedt vele mogelijkheden voor activiteiten als wandelen, fietsen en vissen. Vanaf Résidence Tergouw fietst u in tien minuten naar Nijmegen. Deze oudste stad van Nederland biedt voor ieder wat wils: gezellige terrasjes aan de Waal, culinair genieten in één van de vele restaurants, winkelen in de binnenstad of uitrusten in één van de vele stadsparken. Ook op cultureel gebied is er veel te beleven en er zijn veel evenementen waarvan de Nijmeegse Vierdaagse de bekendste is.

Op 15 autominuten afstand van Résidence Tergouw ligt de bruisende stad Arnhem. Arnhem heeft veel te bieden voor jong en oud. U kunt er urenlang winkelen in de gezellige binnenstad, ontspannen uitgaan of heerlijk tot rust komen in één van de vele stadsparken. Bezoek de leukste topattracties zoals Koninklijke Burgers Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Grenzend aan de noordkant van Arnhem liggen de uitgestrekte bossen van de Veluwe waar u de spectaculaire natuur kunt beleven in onder meer Nationaal Park de Hoge Veluwe en Nationaal park de Veluwezoom.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

28-02-2020

Status

Beschikbaar

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Niet van toepassing

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij