Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Oude Groenestraat 6 125

Oude Groenestraat 6-125

6678 MB Oosterhout

€ 229.000,- k.k.

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER
Deze kavel van ca. 421 m² biedt u verschillende mogelijkheden. Zo wordt er een uitstekende mogelijkheid geboden om aan het water uw eigen woning te realiseren. Een heerlijk perceel met veel privacy direct nabij het centrum van Nijmegen. Een andere mogelijkheid is om het bestaande chalet volledig te renoveren en moderniseren waarbij u uw leven voort kunt zetten op een heerlijke locatie.
Dit is een keurig onderhouden park midden in een natuurrijk gebied met de Waal op loopafstand! Wonen in alle rust, natuur en vrijheden. De woningen zijn allemaal gesitueerd om een centraal gelegen en schilderachtig meertje waar de zwanen en eendjes rustig ronddobberen. Heerlijk ontspannen en zo vanaf uw eigen perceel met het bootje het water op. En misschien wel het belangrijkste, u kunt hier PERMANENT wonen!

Het perceel ligt op 15 minuten fietsafstand van centrum Nijmegen, de stad met een bruisende energie, winkels, straatjes en activiteiten. Verder is het park direct gelegen aan Nijmegen-Noord, waar u allerlei faciliteiten als supermarkten, medische voorzieningen, scholen en sportverenigingen kunt vinden. Via de nieuwe stadsbrug is Nijmegen met de auto zeer snel bereikbaar. En op korte afstand vinden we het bosrijke landgoed Boetzelaer en is de Nevengeul aangelegd die veel recreatiemogelijkheden biedt en het leefklimaat optimaal heeft verbeterd.

INDELING
De woning is momenteel ingedeeld met een woongedeelte met open keuken met aan de andere zijde een gang die leidt naar de badkamer en 3 slaapkamers.

DUURZAAM BOUWEN EN GENIETEN
In overleg met het parkbeheer kunt u hier een onderhoudsarme en energiezuinige chalet realiseren. De woningen die voor Résidence Tergouw ontwikkeld zijn voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energieverbruik, isolatiewaarde en veiligheid. Dit kan echter zonder problemen hand in hand gaan met al uw wensen op het gebied van modern comfort. Bij de materiaalkeuze is zoveel mogelijk gekozen voor materialen die zijn voorzien van het FSC certificaat. Daarnaast zijn de woningen ontwikkeld en ontworpen op basis van de nieuwste innovatieve technieken.
- Lage verbruikskosten;
- Hoogwaardige isolatiewaarde;
- Moderne CV met slimme thermostaat;
- Hang- en sluitwerk conform politie keurmerk;
- Het hout wat verwerkt is in de woning, waar mogelijk afkomstig van verantwoorde kap;

BOUWMOGELIJKHEDEN
Voor de bouwmogelijkheden zijn geen vaste prijzen omdat het per kavel maatwerk betreft. Dit is in overleg met het parkbeheer.

Eenmalige ontwikkelingskosten zijn:
- Legeskosten gemeente Overbetuwe
- Vergunningsaanvraag gemeente Overbetuwe
- Bouwberekeningen
- Plaatsingskosten woning
- Kraankosten
- Aanleg infra
- Transportkosten
- Bouwrijp maken kavel
- Architect kosten
- Fundering
- Notariskosten
- Kadasterkosten

Deze kosten liggen tussen de € 35.000,-/€ 45.000,- inclusief 21% btw afhankelijk van het model en de grootte van de kavel.

TUIN
Het perceel biedt ontzettend veel mogelijkheden. Momenteel ingericht met veel groen, bestrating, borders, planten en struiken. Deze ademt het bos en het buitenleven. De tuin is voor een divers bestraat en biedt vele zonnige plekjes om een terras of loungehoek te realiseren. Door de ligging op het zuidoosten zijn er veel mogelijkheden om verschillende terrassen en/of plekjes te realiseren waar zowel zon als schaduwmomenten te vinden zijn. Door de ligging van het chalet draait de zon hier de gehele dag in de tuin. Daarnaast is de ligging aan het water een absolute toevoeging. U kunt hier bijvoorbeeld een vlonder met terras realiseren.

RESIDENCE TERGOUW
Op Résidence Tergouw zijn er parkkosten van toepassing. De parkkosten bedragen ca. € 2.200,- incl. btw per jaar. Dit bestaat onder andere uit de beheervergoeding, bijdrage slagboom en verwijdering huisvuil. De eenmalige instapvergoeding (entree) op het park bedraagt ca. € 3.135,- incl. btw.

BIJZONDERHEDEN
Het gehele jaar door landelijk wonen en genieten van de Gelderse natuur? Een woning kopen met een PERMANENTE woonbestemming? In een prachtige omgeving waar ieder seizoen iets te beleven valt? Dan is dit uw droombestemming! Gelegen in een groene en waterrijke omgeving, tussen Arnhem en Nijmegen, en ideaal voor rustzoekers. Verder zijn de volgende bijzonderheden bij deze woning te benoemen:

- Chalet met mogelijkheden;
- Heerlijk gelegen aan het water;
- Mogelijkheid renovatie of nieuwbouw;
- 3 slaapkamers;
- Permanente bewoning toegestaan;
- Vrijstaand tuinhuis;
- CV ketel Intergas huur € 30,64 per maand;
- Terras aan woning;
- Woning dient te voldoen aan het bouwbesluit;
- Parkeren op eigen terrein;
- Beheervereniging van toepassing m.b.t. het onderhoud en beheer van de openbare ruimte infrastructuur op het woonpark (woonparkaandewaal.nl);
- Momenteel wordt er gewerkt aan een dijkversterking. Voor meer informatie zie dijkversterkingwolferensprok.nl;
- In 2022/2023 zal er een nieuw gas- en elektriciteitsnet worden aangelegd. Eventuele aansluitingskosten m.b.t. de woning zijn voor de bewoners;
- Op korte afstand van centrum Nijmegen;
- Direct ligging nabij de Waal;
- Natuurpark de Waaijer en zwemlocatie Lente Plas om de hoek;
- Nabij alle voorzieningen van Nijmegen Noord.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

20-09-2022

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Bungalow

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1972

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

72 m²

Externe bergruimte

6 m²

Perceel

421 m²

Inhoud

225 m³

Indeling

Aantal kamers

4

Energie

Cv-ketel

Intergas

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

421

Buitenruimte

Ligging tuin

Zuidoost

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij