Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nachtschade 130

Nachtschade 130

6841 KP Arnhem

€ 217.000,- k.k.

Omschrijving

FANTASTISCH HOEK APPARTEMENT MET EEN VIEW
Dit moderne en royale hoek appartement is op de bovenste woonlaag van het complex gelegen wat een geweldige view realiseert. Gunstig gelegen in de geliefde en groene wijk 'De Plantage'.
Het appartementencomplex is opgebouwd met veel natuurlijke materialen. Met een lift in het complex, de hoekligging en met een ruim balkon waardoor je van diverse kanten van het prachtige uitzicht kunt genieten, is er
sprake van een hoog wooncomfort. Het complex is verder duurzaam afgewerkt met ledverlichting en zonnepanelen. Tevens beschikt het complex over camerabeveiliging. Ook heeft dit mooie appartement een eigen berging op de begane grond en een parkeerplaats in de garage.

HET APPARTEMENT
Bij aankomst valt dit prachtige complex direct in het oog. Met het ruwe, alternerende metselwerk in twee steenmaten zet het gebouw een hoge, stoere rug op richting verkeersweg en rivierenlandschap.
De pronte, houten galerij aan de autoluwe kant is zijdezacht vriendelijk. Onder het blok vinden we de half verdiepte stallingsgarage en de bergingen. Aan de zuidoost gevel is de buitenruimte gecombineerd
met de ontsluiting, een galerij.
Via de lift of het trappenhuis bewegen we ons naar de bovenste woonlaag waar het appartement zeer gunstig op een hoek van het complex is gelegen. Hier bekijken we eerst het fenomenale uitzicht!
Bij binnenkomst valt direct op dat er een strakke laminaatvloer is gelegd door de gehele woning. Dit zorgt voor eenheid. Verder is het appartement afgewerkt met raampartijen tot aan de vloer in elke gevel voorzien
van HR++ beglazing. De raampartijen betreffen allemaal kiep/kantel ramen/deuren waardoor optimale ventilatie mogelijk is. Het ruime balkon is bereikbaar via een harmonica deur en op het zuidwesten gelegen.
De wanden zijn afgewerkt met spachtel en de plafonds met spuitwerk. Verder is het gehele appartement goed geïsoleerd en ruimtelijk opgesteld.

INDELING
We treden binnen in de hal van waar alle gedeeltes van het appartement bereikbaar zijn. We vinden in de hal ook de meterkast met moderne meters en het toilet. Aan de noordoost zijde ligt de slaapkamer wat
gunstig omdat je het dan goed koel kunt houden. Dit is een ruime slaapkamer met veel lichtinval en voldoende ruimte voor een bed met (kleding)kast.
Op weg naar de slaapkamer komen we de badkamer tegen. Deze badkamer is standaard opgesteld met een witte betegeling en voorzien van een ligbad met douche, wastafel, designradiator en mechanische ventilatie.
Met veel bewegingsruimte is deze eenvoudig naar uw eigen hand te zetten.
Aan de andere zijde van het appartement, waar de open keuken de verbintenis vormt, vinden we de ruime woonkamer met berging en zonnige balkon. De keuken is in een rechte vorm en eenvoudig opgesteld.
Deze beschikt nu over een houten afwerking, ijzeren blad en boven- en onderkasten.
In de woonkamer ervaart u een fantastisch uitzicht die door de grote en vele raampartijen volledig tot zijn recht komt. Verreweg het mooiste plekje van het appartement om te vertoeven en heerlijk te ontspannen.
Hier vinden we een extra berging met cv installatie en wasmachine aansluiting.

EXTERNE BERGING & PARKEERPLAATS
De woning heeft nog de beschikking over een externe berging in de benedenbouw en een eigen parkeerplaats in de bewaakte garage.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het keurige complex is voorzien van een liftinstallatie, parkeerplaatsen rondom en een actieve gezonde Vereniging van Eigenaars. De servicekosten bedragen ca. € 116,- per maand.
Bij de servicekosten moeten u denken aan de glazenwasserij, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, de opstal- en glasverzekering, reservefonds t.b.v. onderhoud, etc.

LOCATIE
Het appartement is groen- en waterrijk gelegen in wijk 'De Plantage'. Deze wijk maakt deel uit van het sterk ontwikkelde Malburgen-West. Aan de wijkgrens vinden we natuurgebied
Meinerswijk en de groene uiterwaarden. Dit in combinatie met de vele voorzieningen een uitstekende locatie op korte afstand van het centrum van Arnhem. Het multifunctionele
centrum De Spil in Malburgen-West biedt ruimte aan basisscholen, kinderopvang, sportzaal en nog vele andere functies.

BIJZONDERHEDEN
- Ideale hoekligging
- Buitenzijde recent geschilderd
- Volledig geïsoleerd
- Volledig vrij gelegen
- Geweldige lichtinval door de grote raampartijen
- Fenomenaal uitzicht vanaf de bovenste woonlaag!
- Fantastisch gelegen nabij het centrum en diverse uitvalswegen.
- VVE kosten € 116 per maand
- CV installatie bouwjaar 2020
- Gezonde Vereniging van Eigenaars
- Nabij centrum Arnhem
- Nabij busstation, treinstation en diverse uitvalswegen


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

28-08-2020

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2005

Soort dak

Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

70 m²

Externe bergruimte

5 m²

Inhoud

231 m³

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal woonlagen

5

Energie

Cv-ketel

Ferroli

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij