Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Dorpsstraat 43

Dorpsstraat 43

6681 BL Bemmel

€ 249.000,- k.k.

Omschrijving

RUIM PERCEEL OP ZEER CENTRALE LOCATIE TE BEMMEL
Midden in het centrum van Bemmel ligt deze riante kavel op u te wachten. Een kavel van maar liefst 381 m² groot met eventueel mogelijkheden tot het realiseren van een mooi nieuw
chalet. Levensbestendig wonen en dan ook nog zo centraal, dat is erg uniek! Dit met alle comfort en sfeer die hoort bij een ontspannen leefomgeving. Hier kan het!

BESTEMMINGSPLAN & BOUWBESLUIT
Bij de bouw van een eigen woning dient u altijd rekening te houden met het bestemmingsplan en het bouwbesluit. Bij de gemeente of via ruimtelijkeplannen.nl kunt u alvast een aantal belangrijke punten vinden met betrekking tot de geldende bestemming en bouwbesluit. Via ruimtelijkeplannen.nl kunt u deze inzien. Uiteraard is het hier ook belangrijk dat u met de gemeente in gesprek gaat voor de juiste informatie.

HUIDIGE SITUATIE
Op dit moment is er op het perceel een houtskeletbouw bungalow gerealiseerd van circa 55 m² welke is ingedeeld met een entree, toilet, sanitaire ruimte, slaapruimte, keukengedeelte, woongedeelte met aangebouwde serre.
Buitenom is de inpandige berging toegankelijk. De woning is ongeïsoleerd en voorzien van enkele beglazing. De cv ketel betreft een huurketel.

OMGEVING
De woning / het perceel is direct in het (winkel)centrum van Bemmel gelegen. De bereikbaarheid van de dorpskern is uitstekend. In deze kern vinden we vele voorzieningen zoals een aantal supermarkten, Hema, Kruidvat, etc.
Ook het openbaar vervoer en de ontsluitingswegen zijn goed bereikbaar. Bemmel ligt op fietsafstand van Nijmegen, heeft een eigen oprit op de A15 en ook de A12, A50 en A325 zijn vanuit hier perfect te bereiken.
Het RijnWaalpad is een snelle fietsverbinding tussen Arnhem en Nijmegen waardoor deze steden ook op de fiets aantrekkelijk dichtbij liggen.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds

25-10-2021

Status

Ingetrokken

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort woonhuis

Bungalow

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

1960

Soort dak

Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Wonen

55 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

7 m²

Perceel

381 m²

Inhoud

230 m³

Indeling

Aantal kamers

2

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

381

Buitenruimte

Ligging tuin

Zuidwest

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij