Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nieuwbouwproject Park Julianaweide Heteren

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwbouwproject Park Julianaweide Heteren

Dit jaar wordt gestart met de bouw van Park Julianaweide Heteren. Het plan voorziet in 25 rijwoningen, 19 appartementen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. Lees alles over het project.

 

Wonen in Park Julianaweide Heteren

In 2022 start de bouw van ‘Park Julianaweide Heteren’. In totaal zullen er 54 nieuwe woningen gebouwd worden in het gebied tussen de Flessestraat, Julianaweg, Boterhoeksestraat en Kamperfoeliestraat te Heteren. De woonwijk Park Julianaweide in Heteren gaat een dorpse en parkachtige woonwijk worden met een gevarieerd aanbod aan woningen. De variatie tot kappen zal leiden tot een duidelijke stijl, maar draagt bovendien bij aan een informele, dorpse sfeer van de buurt.

 

Huurwoningen in Park Julianaweide Heteren

De rijwoningen met bouwnummers 17 t/m 20 en de appartementen met bouwnummers 36 t/m 54 zijn huurwoningen. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning en/of -appartement, dient u ingeschreven te staan bij entree.nu. Als de huurwoningen klaar zijn, is Woningstichting Heteren de verhuurder van deze woningen en appartementen.

 

Centrale ligging

Het plangebied ligt in de bebouwde kom van Heteren en grenst aan de oostzijde aan de Flessestraat. Ten westen en zuiden van het plangebied zijn woningen en een autobedrijf gesitueerd en ten noorden van het plangebied bevindt zich een zalencentrum en sporthal.

 

Wonen in Heteren

Heteren is een dorp in de provincie Gelderland, in de streek Betuwe, gemeente Overbetuwe. Tot en met het jaar 2000 was het een zelfstandige gemeente. Nu telt het dorp  ca. 2.050 huizen met ca. 5.100 inwoners, maar breidt uit met diverse nieuwbouwprojecten. Het ligt dicht bij Nijmegen en Arnhem, terwijl het tegelijkertijd landelijk ligt. Het beste van twee werelden dus.

 

Het Woonhart, jouw makelaar in Heteren

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Heteren of over het aan- of verkopen van een woning? Neem dan contact op met het Woonhart! Wij begrijpen dat een woning kopen of verkopen een grote gebeurtenis is, het gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. Samen maken we het dan ook mogelijk om mooie nieuwe herinneringen te maken. Met een hoop woongeluk!

 

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij