Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Nieuw huis: overweeg nieuwbouw in Arnhem

 • Home
 • Nieuws
 • Nieuw huis: overweeg nieuwbouw in Arnhem

Toe aan een nieuw huis, of misschien wel aan je eerste eigen woning? Dan is het de moeite waard om eens nieuwbouw in Arnhem te overwegen! Dat heeft vele voordelen, en bovendien hebben we hele mooie nieuwbouwprojecten op stapel staan in regio Overbetuwe.

De voordelen van nieuwbouw

Een frisse start in jouw gloednieuwe woning, hoe prettig is dat? Nieuwbouwwoningen hebben enorm veel voordelen, en je kunt je huis helemaal naar je eigen zin maken. Een aantal voordelen van nieuwbouwwoningen zijn bijvoorbeeld:

 • Je kunt zelf de indeling bepalen
 • Alles is nieuw, ook de installatiematerialen en bedrading
 • De woning is volgens de nieuwste technieken geïsoleerd en dus duurzaam en energiezuinig
 • Je kunt de keuken en badkamer zelf helemaal opbouwen, qua indeling, aansluitingen en natuurlijk stijl. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor deuren en kozijnen
 • Je hebt niet met verborgen gebreken te maken

Hoe zit het met nieuwbouw in Arnhem

Nou, heel goed! In de regio staan  er ontzettend leuke nieuwbouwprojecten op stapel. We geven je een overzicht. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen met het Woonhart. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio, en helpen je graag. Jouw droomhuis is ons werk!

Nieuwbouw in Arnhem

 • De blauwe wilgen, fase 3b. 
 • Het Kadehuis
 • Schuytse schans 
 • Huybert van Olden Hofje, Arnhem
 • De tuin van Elden, Arnhem
 • Stadblokken Meinerswijk, Arnhem
 • Erf aan de Weide, Arnhem > Schuytgraaf

Het Kadehuis

Het Kadehuis is een gevarieerd project, dat voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van twee kamer appartementen van circa 60 m² tot 80m² met loggia, balkon of terras m² tot driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 166 m². Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe vier- en vierkamerappartementen (115 m² tot 172 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 206 m² met vier terrassen. Ook zijn er penthouses beschikbaar, met uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade. Deze variëren van 120 m² tot 174 m².  Er zijn  6 typen huizen, ieder met zijn eigen architectuur.

Schuytse Schans, Arnhem

Bereikbaarheid, landschap en rust. Dat is Schuytgraaf. Een prachtige plek om te samen of alleen te wonen. De Schuytse Schans heeft een gunstige ligging. Het zit in de buurt van het winkelcentrum Schuytgraaf, fijn gelegen ten opzichte van het centraal station en ook nog eens in de buurt van de snelwegen. De verkoop van dit project loopt voortvarend.

Verder zijn er genoeg mogelijkheden met betrekking tot duurzaamheid. Kortom, wonen hier is woongeluk voor jou!

Huybert van Olden Hofje, Arnhem

Via de karakteristieke toegangspoort kom je in de prachtige binnenhof waaraan de voordeur van je nieuwe woning ligt. Geniet van het zonnetje op je eigen terras of in de gezamenlijke tuin. Ontbijt aan de eettafel terwijl de dubbele tuindeuren lekker open staan of drink een kopje koffie in de woonkamer aan de straatzijde. Aan alle kanten heeft u contact met de omgeving. Boven de poort ligt de regentenkamer, geschikt voor gezamenlijk gebruik. In het Huybert van Olden hofje woont u modern, met een knipoog naar het verleden.

Stadblokken Meinerswijk, Arnhem

Stadsblokken Meinerswijk biedt enorme kansen voor de stad. De Arnhemmer komt momenteel maar zelden met het gebied in aanraking, omdat het moeilijk toegankelijk is en op plekken vervuild of verslonsd. Door onze plannen wordt het gebied toegankelijk en aantrekkelijk voor heel Arnhem. En er komt maar liefst 56 hectare aan nieuwe natuur bij. Hierdoor ontstaat midden in de stad een plek waar de natuur en de rivier alle ruimte krijgen, met 142 hectare aan stranden, bossen, duinen, zwem- en vaarwater en kilometers begaanbare oever.

Erf aan de Weide, Arnhem; Schuytgraaf

In fase 5 van Erf aan de Weide komen 28 woningen, variërend van rij- en hoekwoningen tot tweekappers en een wel heel bijzondere Kop-hals-rompboerderij aan de Weide met vier woningen en daaraan geschakeld een royale vrijstaande woning.

Het Woonhart adviseert over nieuwbouw in Arnhem

Als makelaar hebben wij hart voor woningen. Daarom zijn we op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in Arnhem en Nijmegen. Ben je op zoek naar een huis, bestaand of nieuwbouw? Neem dan contact met ons op, en we kijken wat er beschikbaar is voor jouw woonwensen en budget!

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij