Makelaar in Zetten

Een mooi dorp in de Betuwe met een groot winkelaanbod en een bruisend verenigingsleven: dat is Zetten. Wil je komen wonen in dit dorp met stadse allures? Het Woonhart Makelaardij is jouw makelaar in Zetten, en helpt je graag met het vinden van de juiste woning. Een woning kopen, huis verkopen of een taxatierapport opstellen: Het Woonhart heeft jarenlange ervaring en biedt deskundige ondersteuning op al deze vlakken.

De beste makelaar in Zetten

Het is belangrijk dat jouw makelaar de omgeving goed kent. Lokale kennis van een makelaar in Zetten gaat je enorm veel voordeel opleveren. Door de juiste verkoopstrategie te kiezen en de huizenprijs te bepalen (niet alleen op basis van de woning zelf, maar ook op wat vergelijkbare woningen in de omgeving opbrengen, en rekening houdend met bijvoorbeeld met plannen voor de omgeving) verdient een makelaar zichzelf dubbel en dwars terug! En voor een professionele en persoonlijke makelaar in Zetten zit je bij het Woonhart goed!

Aankoopmakelaar nodig?

Heeft Zetten je hart gestolen en kun je niet wachten om hier te komen wonen? Dan is het handig om een aankoopmakelaar met uitgebreide kennis van de woningmarkt in te schakelen. Zetten is een prettige woonplaats en koophuizen zijn daarom erg gewild. Het Woonhart Makelaardij weet welke huizen er te koop staan en in de toekomst te koop worden aangeboden. We gaan graag in gesprek over je woonwensen, zodat we op zoek kunnen naar je nieuwe thuis.

Taxatierapport

Ook als je binnen Zetten wilt verhuizen of juist een nieuwe start wilt maken op een andere plek kan Het Woonhart je uitstekend begeleiden. We zetten onze expertise in om je huis te verkopen en stellen een taxatierapport voor je op. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI, wat betekent dat de rapporten voldoen aan strenge eisen. Hierdoor zijn de taxatierapporten altijd objectief en betrouwbaar.

Zo zit het met Zetten

Zetten is een dorp in de Betuwe dat omringd is met kleinere dorpjes. Door het dorp loopt de Linge, de langste rivier van Nederland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er in de omgeving van Zetten veel gevochten, waaraan onder andere het museum Verpleging en Verzorging herinnert.

Prachtige natuur

Net als in vele andere dorpjes in de Betuwe kun je in Zetten ultiem tot rust komen in de natuur. Prachtige boomgaarden, weilanden, grienden en rietvelden zorgen voor een afwisselend landschap waar je kunt wandelen of fietsen. De rivier de Linge voegt daaraan nog waarde toe, doordat het Lingelandschap voor een groot deel beschermd natuurgebied is. Op sommige plaatsen is het gebied opengesteld voor publiek.

Voorzieningen

Het dorp heeft een groot winkelaanbod, waardoor mensen uit de omgeving hier graag naartoe komen. Verder is er een party- en zalencentrum waarin de inwoners van Zetten elkaar ontmoeten. In dit centrum zit ook een sporthal, bowlingbaan en bibliotheek. Het dorp deelt samen met Andelst een station, waardoor je eenvoudig naar Tiel of Arnhem kunt reizen.