(Aankoop)makelaar Valburg

Rust, ruimte en dorpse gezelligheid: dat is Valburg. Ga je hier een woning kopen, dan is een goede aankoopmakelaar essentieel. Het Woonhart Makelaardij gaat graag in gesprek over je woonwensen, zodat we zo snel mogelijk jouw nieuwe thuis vinden. Door onze jarenlange ervaring, onze deskundigheid en kennis van de woningmarkt kunnen we je van begin tot eind begeleiden in de zoektocht naar een huis.

Valburg

Valburg is een dorp met een uitzicht, overal waar je kijkt is natuur. Toch ligt het dorp niet afgelegen. De A50 en A15 zijn snel te bereiken, waardoor je gemakkelijk kunt uitwijken naar bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen en Tiel.

Verleden van Valburg

Al in de tijd van de Romeinen leefden er mensen op de plek waar nu Valburg ligt. Maar de opvallende monumenten dateren vanaf de middeleeuwen. Landgoed De Mellard, de toren van de Hervormde Kerk en de verschillende prachtige boerderijen geven Valburg een rustieke uitstraling.

Carnaval

Het dorp heeft een supermarkt, wat winkels en een sfeervol restaurant. Dit restaurant is een echte ontmoetingsplek. Tijdens carnaval wordt onder andere hier gefeest. Maar Striekenburg viert ook op andere plaatsen feest. De verschillende uitgaansgelegenheden, waaronder de beachclub, zijn vol mensen en de straten van Valburg zijn bontgekleurd door de vele praalwagens die erdoor rijden.

Huis kopen in Valburg

Een woning kopen, huis verkopen of taxatierapport opstellen: voor al deze stappen kun je terecht bij Het Woonhart Makelaardij. Misschien is je huis te groot geworden omdat je bent gescheiden of je partner kwam te overlijden. Of is je huis juist te klein, omdat je bent gaan samenwonen of een groeiend gezin hebt. In welke situatie je ook zit, Het Woonhart gaat samen met jou op zoek naar een huis waar je lang van kunt genieten.

Waardebepaling

Als je een hypotheek wilt aanvragen, heb je een taxatierapport nodig. Als je dit nog niet direct van plan bent, maar wel benieuwd bent naar de waarde van je huis, kun je een waardebepaling laten doen. Het Woonhart Makelaardij bespreekt samen met jou de mogelijkheden en geeft je helder en persoonlijk advies. Besluit je om voor een taxatierapport te kiezen, dan stellen wij een objectief en deskundig rapport op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.