Makelaar Elst

Is het mooie Elst de woonplaats van jouw dromen? Dan ben je op de juiste plek. Het Woonhart Makelaardij is namelijk de ideale adviseur wanneer je hier een huis wilt kopen. Wil je juist jouw woning verkopen? Ook dan staat deze makelaar in Elst je bij met raad en daad. We geven je graag een voorproefje van de bruisende plaats.

Enig Elst

Je vindt Elst in de Gelderse gemeente Overbetuwe. Het is weliswaar een dorp, maar met de allure van een stad. Elst is met zo’n 22.000 inwoners een middelgrote plaats. Het dorp is ongeveer dertienhonderd jaar geleden gesticht en heeft in de eeuwen daarna een flinke ontwikkeling doorgemaakt. In het Museum onder de Sint Maartenskerk is een mooi stukje historie bewaard gebleven, in de vorm van twee Romeinse tempels. Elders in het dorp zijn nog een derde tempel én de overblijfselen van een Romeins badhuis ontdekt.

Veel te beleven

Heb je een jong gezin, zijn de kinderen de deur uit of ben je gepensioneerd? Elst is een fijne omgeving voor mensen van alle leeftijden. Gezelligheid is één van de belangrijkste kenmerken. Van tentfeesten tot carnaval en de befaamde Paardenmarkt: er is altijd wel iets te doen. Het winkel- en horeca-aanbod is uitgebreid en gevarieerd. Er zijn diverse sportverenigingen waar je naar hartenlust aan je gezondheid kunt werken. En het zwembad geeft vertier voor jong en oud!

Bereikbaarheid Elst

Elst is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en met de auto. Er is een treinstation en de busverbinding is goed. Door de ligging nabij de snelwegen A15 en A325 is Elst een centrale plek om te wonen en werken.

Woningaanbod Elst

Fantaseer je al jaren over een boerderij met landelijk uitzicht? Of kies je juist voor een nieuwbouwwoning? Elst biedt alle mogelijke soorten woningen: een jarendertigwoning, nieuwbouwhuis, huurwoning, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, landhuis of boerderij. Ook als je nog geen duidelijk wensenlijstje hebt, helpt Het Woonhart Makelaardij je met plezier verder. We geven je een persoonlijk en helder advies waar je iets mee kunt.

Jouw makelaar in Elst

Klaar om het actuele woningaanbod in Elst te ontdekken? Of ben je toe aan een taxatie of waardebepaling van je huidige woning? Het Woonhart Makelaardij is de makelaar in Elst die altijd voor je klaarstaat. Eén ding is zeker wanneer het gaat om een huis kopen of je woning verkopen: jouw woongeluk staat centraal!