Op zoek naar een goede makelaar in Andelst?

Altijd al rustig willen wonen, met de natuur én talloze voorzieningen binnen handbereik? Neem dan eens een kijkje in Andelst. Dit authentieke Gelderse dorpje heeft sterke banden met het nabijgelegen Herveld, maar heeft op zichzelf ook al genoeg te bieden! Het Woonhart Makelaardij laat je graag de hoogtepunten én uiteraard het woningaanbod van Andelst zien.

Woningaanbod Andelst

Wil je een woning kopen in Andelst? Dan is het ten eerste belangrijk om te weten wat voor huizen je hier vindt. Bijna alles is mogelijk: denk aan een nieuwbouwhuis, dijkwoning, woonboerderij, herenhuis, seniorenwoning of fraaie jarendertigwoning. Ook zijn er bouwkavels beschikbaar waarop je je eigen droomhuis kunt laten bouwen. Waar je ook voor kiest: Het Woonhart Makelaardij staat je bij als ervaren aankoopmakelaar. Huren kan in Andelst natuurlijk ook.

Woning verkopen?

Wil je eerst je huidige woning verkopen? Ook daarin adviseert Het Woonhart Makelaardij je. Schakel ons bijvoorbeeld in voor een waardebepaling of taxatie van je koophuis. Je krijgt een professioneel taxatierapport met daarin de taxatiewaarde van je huis, van welk type woning dan ook. Hoekwoning, praktijkwoning of appartement: onze makelaars hebben actuele marktkennis en zijn gecertificeerd.

Aangenaam Andelst

Wat maakt Andelst nu eigenlijk zo aantrekkelijk? Dat begint al bij de ligging. De snelwegen A15 en A50 zorgen ervoor dat je binnen twintig minuten in steden als Arnhem, Nijmegen en Tiel bent. Andelst hoort bij de gemeente Overbetuwe, tussen de rivieren Rijn en Waal. Ook Herveld ligt in de buurt.

Voorzieningen

De inwoners van Andelst genieten in eigen dorp vooral van de rust. Voor diverse voorzieningen kunnen ze terecht in het naastgelegen Herveld. Van winkels en horecagelegenheden tot een huisartsenpost, kapperszaken en snackbar: je vindt hier alles wat je nodig hebt. De gemeente Overbetuwe staat ook bekend vanwege de rijke fruitteelt.

Jouw ervaren makelaar in Andelst

Ben je toe aan de eerste stap richting meer woongeluk? Het Woonhart Makelaardij is er voor je in iedere fase van je zoektocht. Of het nu gaat om een huis kopen, je woning verkopen, een taxatie of een oriënterend gesprek: bij ons krijg je gegarandeerd een persoonlijk en duidelijk advies.