Makelaar in Oosterhout (Gelderland)

Werk je in Nijmegen, maar wil je graag in een rustige omgeving wonen? Dan is een woning kopen in Oosterhout een aanrader. Het dorp ligt op fietsafstand van de stad, even de Waal oversteken en je bent er. Het Woonhart is dé  makelaar in Oosterhout die je graag inzicht in het ruime woningaanbod geeft. Wij helpen je bij het vinden van je droomhuis.

Jouw makelaar in Oosterhout

Of je nu een makelaar nodig hebt voor het verkopen van je woning, of je wilt naar Oosterhout verhuizen en bent op zoek naar een huis, een lokale makelaar in de arm nemen is altijd een goed idee. Daarom is het Woonhart Makelaardij jouw makelaar in Oosterhout. Ons netwerk in de Overbetuwe en omgeving kan in jouw voordeel werken. Zo weten we de huizenprijzen van woningen die recent verkocht zijn, en kennen we de plannen van de gemeente. Ook weten we vaak al welke woningen op de markt komen, nog voordat dat openbaar is. Daar kun jij je voordeel mee doen!

Divers woningaanbod

Het woningaanbod in Oosterhout is heel divers. Van landhuis, dijkwoning, chalet, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaand woonhuis tot aan jaren-30-woning: de mogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een starter bent, gaat samenwonen, of een groter huis zoekt voor je gezin: voor iedereen is er wat wils. Het Woonhart Makelaardij kent het aanbod goed en weet ook wat er te koop komt te staan. We bespreken graag je wensen, zodat we aan de slag kunnen gaan met de zoektocht naar jouw huis.

Huis verkopen

Ben je toe aan een nieuwe stap en wil je je huidige woning verkopen? Ook dan heb je een betrouwbare en deskundige makelaar nodig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voordat je je huis kunt verkopen, heb je een taxatierapport nodig. Het Woonhart is aangesloten bij het NWWI, wat betekent dat de rapporten aan strenge eisen moeten voldoen. Daardoor ben je verzekerd van een betrouwbaar en objectief rapport.

Oosterhout

Een Betuws agrarisch dorp, zo wordt Oosterhout beschreven. Er zijn veel weilanden, stroken met fruitbomen en er wordt groente verbouwd. Dit is al eeuwenlang zo, al werd dit tot en met de negentiende eeuw vaak verstoord door dijkdoorbraken. Inmiddels is het water geen vijand meer, maar een prachtig onderdeel van de natuur. Je kunt in sommige delen heerlijk zwemmen, of in de winter schaatsen.

Voorzieningen

Doordat het aantal woningen in Oosterhout flink is toegenomen, konden de voorzieningen niet achterblijven. Het dorp heeft diverse supermarkten, sportverenigingen en verschillende scholen. Bovendien heeft het naastgelegen dorp Lent een grote bioscoop en een treinstation. In Oosterhout kun je heerlijk tot rust komen in de natuur. Wandelen, fietsen, of gewoon ontspannen aan het water. Daarnaast heeft het dorp een duikcentrum waar je terecht kunt om je duikbrevet te halen.