Makelaar in Slijk-Ewijk

Ben je toe aan een wat rustiger woonomgeving? Dan is Slijk-Ewijk een ideale plek. Nu nog je woning verkopen en een nieuw huis kopen. Daarbij kan kan het Woonhart, alsĀ  lokale makelaar in Slijk-Ewijk, je uitstekend bij helpen. We hebben kennis van de woningmarkt, dus als we weten wat je woonwensen zijn, kunnen we direct voor je aan de slag.

Jouw makelaar in Slijk-Ewijk

Een persoonlijke aanpak. Daar staan we voor bij het Woonhart. Het kopen en verkopen van cijfers gaat niet alleen over cijfers, maar juist over emoties. Daarom staan we je bij waar dat voor jou nodig is. Verkoop je? Dan helpen we je met het bepalen van de prijs en het uitstippelen van de perfecte verkoopstrategie. Juist op zoek naar een woning? Dan is onze lokale kennis jouw voordeel! Met het Woonhart als lokale makelaar in Slijk-Ewijk zit je altijd goed!

Aankoopmakelaar

Wil je een huis kopen waar je de komende jaren met veel plezier kunt wonen? Het Woonhart vindt niet alleen een huis dat er mooi uit ziet, maar inventariseert ook de bouwtechnische situatie, eventuele juridische beperkingen en de situatie van de verkoper. Voor een nog completer beeld gaan we ook in gesprek met de buren. Allemaal om niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Verkoop met een makelaar in Slijk-Ewijk

Ook voor de verkoop van je woning is de hulp van een lokale makelaar in Slijk-Ewijk ontzettend waardevol. We zorgen er met mooie foto's en een goede tekst voor dat je huis opvalt tussen de andere huizen. Daarnaast zetten we ons ervoor in dat de verkoopinformatie die op de webpagina en social media te vinden is actueel en kloppend is.

Taxatie

Bij de aanvraag van een hypotheek is een taxatierapport onmisbaar. Ook hiervoor kun je Het Woonhart inschakelen. Onze taxateurs zijn verbonden met het NWWI en voldoen aan de strenge eisen die door dit instituut aan de rapporten gesteld zijn. Daardoor weet je zeker dat het taxatierapport objectief en betrouwbaar is. Vind je het prettiger als we eerst een waardebepaling opstellen? Ook daarmee kunnen we je helpen.

 

Slijk-Ewijk aan de Waal

Slijk-Ewijk is een klein dorpje aan de Waal, dat al eeuwenlang bestaat. Het dorp ligt vlakbij Valburg en landgoed Loenen, midden in de Betuwe.

Recreatie

Wie graag aan het water vertoeft, kan op een Waalstrandje zijn kleedje neerleggen. Maar nog leuker is het Strandpark. Je kunt er een wandeling omheen maken, fitnessen, fietsen en watersporten. Naast zwemmen, kun je hier ook duiken.

Voorzieningen

Slijk-Ewijk heeft wat winkels, maar voor een groter aanbod kan je terecht in een van de omliggende dorpen. Het bruisende hart van het dorpje is het dorpshuis. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, zodat je elkaar daar kunt ontmoeten.