Woning kopen of verkopen in Slijk-Ewijk?

Ben je toe aan een wat rustiger woonomgeving? Dan is Slijk-Ewijk een ideale plek. Nu nog je woning verkopen en een nieuw huis kopen. Daarbij kan Het Woonhart Makelaardij je uitstekend helpen. We hebben kennis van de woningmarkt, dus als we weten wat je woonwensen zijn, kunnen we direct voor je aan de slag.

Slijk-Ewijk aan de Waal

Slijk-Ewijk is een klein dorpje aan de Waal, dat al eeuwenlang bestaat. Het dorp ligt vlakbij Valburg en landgoed Loenen, midden in de Betuwe.

Recreatie

Wie graag aan het water vertoeft, kan op een Waalstrandje zijn kleedje neerleggen. Maar nog leuker is het Strandpark. Je kunt er een wandeling omheen maken, fitnessen, fietsen en watersporten. Naast zwemmen, kun je hier ook duiken.

Voorzieningen

Slijk-Ewijk heeft wat winkels, maar voor een groter aanbod kan je terecht in een van de omliggende dorpen. Het bruisende hart van het dorpje is het dorpshuis. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd, zodat je elkaar daar kunt ontmoeten.

Aankoopmakelaar

Wil je een huis kopen waar je de komende jaren met veel plezier kunt wonen? Het Woonhart vindt niet alleen een huis dat er mooi uit ziet, maar inventariseert ook de bouwtechnische situatie, eventuele juridische beperkingen en de situatie van de verkoper. Voor een nog completer beeld gaan we ook in gesprek met de buren. Allemaal om niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Woning verkopen?

Ook als je hulp nodig hebt bij de verkoop van je huis kan Het Woonhart Makelaardij je ondersteunen. We zorgen er met mooie foto's en een goede tekst voor dat je huis opvalt tussen de andere huizen. Daarnaast zetten we ons ervoor in dat de verkoopinformatie die op de webpagina en social media te vinden is actueel en kloppend is.

Taxatie

Bij de aanvraag van een hypotheek is een taxatierapport onmisbaar. Ook hiervoor kun je Het Woonhart inschakelen. Onze taxateurs zijn verbonden met het NWWI en voldoen aan de strenge eisen die door dit instituut aan de rapporten gesteld zijn. Daardoor weet je zeker dat het taxatierapport objectief en betrouwbaar is. Vind je het prettiger als we eerst een waardebepaling opstellen? Ook daarmee kunnen we je helpen.