Jouw makelaar in Herveld

Het Woonhart Makelaardij is gevestigd in het mooie Herveld, in de Overbetuwe. Wij weten dan ook alles van dit mooie dorp: van woningaanbod tot voorzieningen.  Laat je meenemen op een ontdekkingstocht door dit prachtige gebied, met de meeste persoonlijke makelaar in Herveld.

Dé makelaar in Herveld

Een woning kopen in Herveld, een taxatierapport opstellen of je huis verkopen verloopt soepel en prettig dankzij onze ruime kennis en ervaring. Wij kennen Herveld en omgeving als geen ander. We weten wat de huizenprijzen doen, wat een goede verkoopstrategie is in deze omgeving en we weten meestal al welke woningen te koop komen voordat ze op Funda staan. Dat is het voordeel van een lokale makelaar in Herveld!

Hartelijk Herveld

Gemoedelijk en gezellig: dat zijn twee belangrijke kenmerken van Herveld, door de inwoners uitgesproken als ‘Herreveld’. In deze plaats bruist het van de gezellige activiteiten, zoals braderieën, tentfeesten, carnaval, sporttoernooien en nog veel meer. De bosrijke omgeving maakt Herveld bij uitstek geschikt om te wandelen en fietsen. Er zijn dan ook diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. De drukte opzoeken? Binnen twintig autominuten ben je in één van de grotere Gelderse steden.

Herveld/Andelst

Herveld en Andelst zijn buurdorpen met een sterke connectie. Beide dorpen zijn klein, maar fijn. Hier vind je nog het authentieke dorpsgevoel, waar de mensen elkaar groeten en je een praatje maakt met de buren. Als inwoner maak je gebruik van de voorzieningen van zowel Andelst als Herveld. Je vindt er onder andere diverse winkels, horeca, een huisartsenpost en een kapper.

Wonen in Herveld-Zuid of Herveld-Noord

Van oudsher is Herveld-Noord het katholieke - en Herveld-Zuid het protestantse gedeelte van het dorp. Dit speelt tegenwoordig echter geen grote rol meer voor mensen die een huis kopen of een woning verkopen in Herveld.

Bezienswaardigheden

Je vindt in Herveld op verschillende plaatsen historische overblijfselen. Zo staat er een gotische hallenkerk uit de vijftiende eeuw in Herveld-Zuid. Ook is er een bekende molen die dateert uit de achttiende eeuw. Je kunt hier nog steeds een bezoek aan brengen op zaterdag. Er wordt graan gemalen en meel verkocht.

Jouw makelaar in Herveld

Wil jij graag wonen in Herveld? Dan is het actuele woningaanbod natuurlijk van groot belang. Bekijk het op onze website of neem contact met ons op. We zoeken voor je uit welke woningen aan jouw wensen en budget voldoen: van tussenwoning tot villa of van twee-onder-een-kap tot boerderij.

Taxatie huis Herveld

Wil je weten wat jouw huidige koopwoning waard is? Dat kan onze gecertificeerde makelaar voor je vaststellen door middel van een professioneel taxatierapport. Ook een waardebepaling is mogelijk.

Interesse? Bekijk het actuele aanbod in Herveld of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!