Woning kopen of verkopen in Randwijk?

Een woning kopen of verkopen in Randwijk gaat het beste als je dit samen met een ervaren (aankoop)makelaar doet. Het Woonhart Makelaardij helpt je bij alle stappen in het aankoop- of verkoopproces. We stellen taxatierapporten op, maar ook voor waardebepalingen kun je bij ons terecht.

Wonen in Randwijk

Wonen in Randwijk betekent wonen in een echt dorp. Iedereen kent elkaar en als nieuwkomer vind je daardoor snel je plek. In de omgeving liggen verschillende andere dorpen, zoals Zetten, Herveld, Heteren en Dodewaard. Indoornik en Lakemond horen (deels) bij Randwijk.

Natuur in Randwijk

Omdat het dorp aan de Rijn ligt, zijn er diverse rivierstrandjes waar je heerlijk kunt zitten. De Randwijkse waarden zijn bijzonder geschikt om een wandeling te maken. Er zijn struinpaden met afrastering aangelegd, zodat je er ook veilig kunt lopen met je hond. De oude steenfabrieken en watervogels die je langs het water ziet, maken een wandeling nog leuker.

Voorzieningen

Randwijk heeft zelf geen winkels, maar de omliggende dorpen wel. Als je een dagje wilt winkelen kun je bovendien uitwijken naar Wageningen. Via het Renkumse pontje ben je daar binnen een mum van tijd. Als je de gezelligheid wilt opzoeken, kun je je aansluiten bij een van de verenigingen die Randwijk rijk is. Het dorp heeft een eigen peuterspeelzaal en basisschool, zodat je kind nooit ver weg is.

Huis verkopen

Het Woonhart Makelaardij helpt je niet alleen met eenĀ woning kopen, maar ook met een huis verkopen. Misschien is je huis wel te groot geworden omdat je bent gescheiden of je geliefde overleden is. Maar ook positieve ontwikkelingen kunnen eraan bijdragen dat je huis niet meer past bij je wensen. Het Woonhart Makelaardij helpt je van A tot Z met de verkoop van je huis, zodat je zo snel mogelijk je oude huis kunt verlaten en je nieuwe kunt betrekken.

Waardebepaling

Wil je weten wat je huis waard is? Dan kunnen we een waardebepaling voor je doen. Maar als je een hypotheek wilt aanvragen is een waardebepaling niet voldoende, dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxatierapporten zijn altijd objectief en transparant en voldoen aan de strenge eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).