Makelaar in Heteren

Wonen in de natuur, maar toch dicht bij verschillende steden? Het kan in Heteren. Vanuit het dorp zijn bijvoorbeeld Arnhem, Nijmegen en Wageningen goed te bereiken. Het Woonhart Makelaardij is jouw makelaar in Heteren, en helpt je graag bij het kopen van je droomhuis. Wil je je woning verkopen of heb je een taxatierapport nodig? Ook daarbij ondersteunen we je graag.

Jouw makelaar in Heteren

Heteren is populair! Wil jij in Heteren wonen, of juist jouw woning in Heteren verkopen? Dan ben je bij het Woonhart Makelaardij aan het juiste adres. Als makelaar in Heteren kennen wij de omgeving door en door. Dat betekent dat we de verschillende buurten kennen, de huizenprijzen, en de plannen voor de omgeving. Onze aanpak is persoonlijk: een huis is niet alleen een fysieke plaats, het is de plek waar jij gaat wonen. Waar jij dingen meemaakt, en herinneringen creëert. Als makelaar hebben we daar een rol in, en daar zijn we trots op!

Heteren

Achter de dijk van de Rijn ligt het dorp Heteren. Het is van oorsprong een echt landbouwdorp, maar inmiddels is dit door de mechanisatie in deze sector niet meer het geval. In de jaren zeventig, na de aanleg van de A50, werd Heteren bovendien een plaats waar ook voor mensen van buitenaf woningen gebouwd werden. Heteren heeft zijn dorpse karakter behouden, maar heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gastvrije woonplaats.

Natuur

Heteren ligt bij het water, midden in natuur. Je kunt er prachtig wandelen en genieten van de omgeving. Op zomerse dagen kun je heerlijk afkoelen in het water bij een van de rivierstrandjes.

Voorzieningen

Het dorp heeft een supermarkt en nog wat andere winkels die onmisbaar zijn. Als je uitgebreid wilt winkelen, kun je in twintig minuten in Arnhem staan. De centrale ontmoetingsplaats van Heteren is De Bongerd. Hier vinden allerlei feesten en evenementen plaats, maar je kunt er ook je eigen feestje vieren. Heteren heeft twee bedrijventerreinen. Je vindt hier bijvoorbeeld het distributiecentrum van een grote drogisterijketen en verschillende aannemers en grote autodealers.

Woningmarkt bij jouw makelaar in Heteren

Doordat het dorp een groei doormaakt, zijn er sinds de jaren ‘70 veel huizen bijgebouwd. Zoek je een twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning, dijkwoning met adembenemend uitzicht, woonboerderij, een nieuwbouwwoning of toch iets heel anders? Wat je ook kiest: je kunt het beste een ervaren en deskundige aankoopmakelaar in de arm nemen. Het Woonhart Makelaardij weet precies wat er te koop staat of te koop komt te staan en kan je daarom van A tot Z begeleiden in het aankooptraject van jouw droomhuis.

Taxatierapport opstellen

Ook als je je huis wilt verkopen is Het Woonhart de makelaar die je zoekt. Van advies tot taxatierapport: alles verloopt even soepel. Onze taxatierapporten zijn altijd objectief en transparant en voldoen aan de strenge eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Liever eerst een gratis waardebepaling? Ook daarmee zijn we je graag van dienst.