Jouw makelaar in Arnhem

Arnhem is een sfeervolle stad in een prachtige omgeving waar je alle voorzieningen bij de hand hebt. De stad is een gewilde woonplaats, waardoor het lastig kan zijn om een woning te vinden die bij je past. Verkopen lijkt makkelijker, doordat er veel vraag is, maar wat is de beste verkoopstrategie, en haal je wel de beste prijs binnen? Het is dan ook belangrijk om de beste makelaar in Arnhem in de arm te nemen. Het Woonhart Makelaardij kent de woningmarkt en kan je daarom uitstekend helpen bij je zoektocht.

De beste makelaar in Arnhem

Het spreekt voor zich: een plaatselijke makelaar kent de omgeving én de huizenmarkt op zijn of haar duim. Hiermee kun je woningen en prijzen vergelijken en alternatieven opzoeken. Ook kan hij of zij je adviseren over lokale regelgeving die wellicht van belang is. Het Woonhart Makelaardij kent Arnhem door en door. Daarbij onderscheiden we ons door een persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is meer dan een transactie. Er gaan jaren van herinneringen mee gemoeid. Of die nu in het verleden liggen, of in de toekomst!

Provinciestad: Arnhem

Wil je gaan samenwonen in Arnhem of zoek je een mooie woning voor jezelf? Arnhem is een fijne plek voor iedereen, en daarom is de stad ook enorm populair. Deze multiculturele stad herbergt inwoners met diverse achtergronden. Studenten, senioren, gezinnen met kinderen: voor iedereen is Arnhem een thuis. Het moderne station met een groot aantal sporen maakt dat je gemakkelijk in- en uit de stad kunt komen. De binnenstad, die vanaf de 10e tot de 19e eeuw de gehele stad was, is een walhalla voor dagjesmensen maar is ook geliefd bij de inwoners. Hier kun je genieten op de terrassen, een hapje eten of naar de bioscoop gaan.

Groen Arnhem

Ook voor de natuur moet je in Arnhem zijn. De stad ligt aan de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek en heeft diverse beken, sloten en verschillende recreatieplassen. Een prachtige stedelijke omgeving maar met voldoende natuur, dat is Arnhem.

Doen in Arnhem

Arnhem heeft diverse bezienswaardigheden, zoals:

  • De koepelgevangenis
  • De Sint-Eusebiuskerk
  • De Sint-Walburgiskerk
  • Luxor Live
  • De Witte Molen
  • Belvédère in park Sonsbeek
  • Fort Westervoort
  • John Frostbrug
  • Kasteel Zijpendaal

Op de Korenmarkt vind je diverse uitgaansgelegenheden.

Een makelaar in Arnhem - kopen of verkopen?

Wil je een huis kopen of juist je woning verkopen in Arnhem? Dan kun je het beste een ervaren makelaar inschakelen die je helder advies geeft. Bij Het Woonhart Makelaardij verlopen aankoop- en verkoopprocessen altijd soepel, zodat u daar een goed gevoel aan overhoudt.

Huis taxeren door makelaar

Als u een huis koopt of verkoopt dat is een taxatierapport van de woning noodzakelijk. Onze gecertificeerde taxateur stelt voor u een betrouwbaar, transparant en deskundig rapport op. Omdat Het Woonhart Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, bent u altijd verzekerd van een objectieve taxatie.

Interesse? Bekijk het actuele aanbod in Arnhem of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte!