Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Hoge Wei – Oosterhout

Fase 2 is in aantocht. De Hoge Wei gaat weer verder met bouwen en het verkopen van woningen. In deze wijk proef je de sfeer direct. Met de Nijmeegse voorzieningen in de buurt, is dit een prachtige woonplek.

De tweede fase van de Hoge Wei gaat bestaan uit diverse soorten woningen. Klik hier om te zien uit welke woningen deze fase bestaat. De woningen zijn kleinschalig en gezellig. Het komt dus allemaal neer op hetzelfde: sfeer!

Over Hoge Wei in Oosterhout

Wat een prachtige locatie zeg! In de Hoge Wei worden er prachtige woningen gerealiseerd, waaronder zelfs vrijstaande woningen. Een mooi landschap afgewisseld door een heerlijke landelijke bebouwing maakt de Hoge Wei uiterst speciaal. Ook zit deze nieuwbouwwijk in de buurt van de stad, wat natuurlijk ideaal is. Binnen 20 minuutjes ben je in de binnenstad van Nijmegen.

Wonen in Oosterhout

Het dorp Oosterhout is een gezellig dorp met een rustieke kern. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven. De fruitteelt speelt er een belangrijke rol, en dat is terug te zien aan de vele boomgaarden. Tevens kent Oosterhout een ‘dubbelcentrum’. Oosterhout ademt duurzaamheid, kleurrijke gebieden en Oosterhout is voorzieningsrijk. 

Prijzen Hoge Wei Oosterhout

Er worden veel woningen gebouwd in de tweede fase van dit nieuwbouwproject. De prijzen kan je hier vinden. Hier ben je natuurlijk vrij om je eigen droomhuis te realiseren!

Toekomstig woongeluk

Wil je meer weten over dit project, over wonen in Oosterhout of over het aan– of verkopen van een woning? Dan helpt het Woonhart je! Wij kennen de regio namelijk door en door, en kunnen je uitstekend adviseren over bijvoorbeeld prijzen. Daarnaast onderscheiden we ons als makelaar graag van anderen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze persoonlijke aanpak. Een woning kopen of verkopen is niet zomaar iets. Het gaat om gevoel, en dat gaat hand in hand met woongeluk en herinneringen. Samen maken we er wat moois van!

 

Neem direct contact met ons op!

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Price Range From To
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij