Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Julianaplein 3

Julianaplein 3

6671 CA Zetten

395.000/K.K.

Omschrijving

RUIM WOON-WINKELPAND OP GUNSTIGE LOCATIE
In het centrum van Zetten staat dit vrijstaande woon-winkelpand welke voor diverse doeleinden is geschikt! Dit object is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren.
De huidige bestemming van het object is centrumdoeleinden. Via onderstaande link kunt u het bestemmingsplan bekijken.

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1734.0019ZTTNzettenhmmn-VSG1/t_NL.IMRO.1734.0019ZTTNzettenhmmn-VSG1.html

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1734.0019ZTTNzettenhmmn-VSG1/r_NL.IMRO.1734.0019ZTTNzettenhmmn-VSG1.html#_8_Centrum

INDELING BEGANE GROND
Op de benedenverdieping vinden we aan de linkerzijde een doorzon woongedeelte met haard met toegang naar de gang met toilet en keuken met eenvoudige keukenopstelling. Hier is ook de vaste trap naar de verdieping.
De gang biedt toegang tot de ruime L-vormige winkelruimte met aan de achterzijde een separaat magazijn met toilet en aparte berging. Deze inpandige winkelruimte is circa 75 m² BVO groot en voorzien van een systeemplafond
met TL verlichting. Verder voorzien van vloerbedekking en een plafondhoogte van circa 2,55 meter.

Rechts naast deze winkelruimte bevindt zich nog een extra winkelruimte van circa 23 m² BVO. Deze is voorzien van een plavuizen vloer, systeemplafond, toiletruimte en pantry. Hiervoor geldt dezelfde bestemming.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Via de vaste trap in de gang bereikt u de bovenste verdieping. De overloop biedt hier toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers aan de voorzijde is voorzien van een kleine dakkapel.
Via een tussenruimte met witgoed aansluitingen, water aansluiting en cv opstelling zijn nog een twee ruime slaapkamers bereikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE
Dit woon-winkelpand is zeer centraal in het winkelcentrum van Zetten gelegen, is rond 1946 opgebouwd en voorzien van spouwmuren en grotendeels dubbele beglazing. Het perceel is circa 447 m² groot en de ruime achtertuin
is op het westen gelegen. Op het aangrenzende Julianaplein is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

ZETTEN
Een mooi dorp in de Betuwe met een groot winkelaanbod en een bruisend verenigingsleven: dat is Zetten. Net als in vele andere dorpjes in de Betuwe kun je in Zetten ultiem tot rust komen in de natuur. Prachtige boomgaarden, weilanden, grienden en rietvelden zorgen voor een afwisselend landschap waar je kunt wandelen of fietsen. Het dorp heeft een groot winkelaanbod, waardoor mensen uit de omgeving hier graag naartoe komen. Het dorp deelt samen met Andelst een station, waardoor je eenvoudig naar Tiel of Arnhem kunt reizen. Ook Wageningen is op nog geen 15 minuten verwijderd (via de pont of snelweg). Ook een heerlijke locatie om te werken of aangenaam te winkelen.

BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte grote winkelruimte circa 75 m²
- Gebruiksoppervlakte kleine winkelruimte circa 23 m²
- Totale gebruiksoppervlakte woon-winkelpand circa 144 m²
- Bestemming Centrum
- Bestemmingsplan Zetten-Hemmen
- Grotendeels dubbele beglazing
- Centraal in winkelcentrum Zetten gelegen
- Parkeergelegenheid Julianaplein

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

395.000/K.K.

Status

Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie

Winkelruimte

Soort bouw

Bouwperiode

1946

Oppervlakten

Oppervlakten

98 m²

Winkelruimte oppervlakte

98 m²

Omgeving

Ligging

Wijkwinkelcentrum

Parkeergelegenheden

Parkeerfaciliteiten

Openbaar

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij