Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Wageningsestraat 35

Wageningsestraat 35

6671 DA ZETTEN

1.850/mnd

Omschrijving

KANTOORRUIMTE op een A1 locatie gelegen met een goede bereikbaarheid vanaf de A-15, direct aan het treinstation van Zetten. Dit voormalige VEILINGKANTOOR is samengesteld uit een aantal in breedte en hoogte verschillende, rechthoekige bouwvolumes. Deze volumes hebben alle een plat dak, voorzien van gesmoorde dakpannen. De ruimte aan de voorzijde van het gebouw is nu te huur! Deze ruimte bestaat uit twee bouwlagen en voorziet in een portaal, vestibule, een drietal kantoorruimtes, pantry, toilet en kluis.
Dit object biedt een fantastische ontsluiting tot Zetten, Herveld/Andelst en staat in directe verbinding met de A-15. Door het open karakter aan de voorzijde valt het gebouw direct in het zicht en door de rijke geschiedenis van het pand hebt u al een streepje voor.

De gevels van het gebouw bestaan uit een lichte baksteen, gemetseld in Noord verband. Alle vensteropeningen in het hoofdgebouw bevatten stalen ramen met klap- en draairamen. De voorgevel is van de weg gekeerd, gericht naar het spoor. Deze bevat de hoofdingang links, bestaande uit een beglaasde vleugeldeur met stalen glasvulling, omgeven voor meerruits zijn- en bovenlichten. De hoeken van de entree worden gevormd door uitgemetselde kolommen waarin enkele metsellagen als een band zijn teruggelegd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs

1.850/mnd

Status

Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie

Kantoorruimte

Soort bouw

Bouwperiode

1937

Oppervlakten

Oppervlakten

191 m²

Kantoorruimte oppervlakte

191 m²

Indeling

Voorzieningen

Pantry,
Kamerindeling,

Omgeving

Parkeergelegenheden

Parkeerfaciliteiten

Eigen terrein

Parkeerplaatsen

10 niet overdekte parkeerplaatsen.

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij