Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

St. Agnetenweg 45

St. Agnetenweg 45

6545 AT NIJMEGEN

395.000/K.K.

Omschrijving

UNIEKE MULTIFUNCTIONELE RUIMTE MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN!
Stap binnen in dit karakteristieke, vrijstaande woon-/werkpand en laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden die deze ruimte te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere plek om te wonen, werken, investeren of ontwikkelen, dit pand heeft het allemaal!
Dit fraaie pand staat notabene op een ruim perceel van 627 m² en biedt ook daarmee nog veel opties. denk aan een nog aan te leggen bijpassende tuin met privacy, maar ook meer dan voldoende parkeergelegenheid.

CENTRALE LOCATIE
Gelegen op de rand van een woonwijk aan een verbindingsweg met diverse winkels en voorzieningen, biedt dit pand het beste van twee werelden. Je bevindt je in een rustige omgeving met het gemak van nabijgelegen snelwegaansluitingen (A50 en A73), terwijl winkelcentrum Dukenburg op loopafstand ligt, inclusief het NS station Dukenburg voor trein- en busverbindingen.

INDUSTRIELE LOFT UITSTRALING
De woon-/werkruimte is volledig opnieuw ontworpen en straalt een industriële loft uitstraling uit. De gietvloer met vloerverwarming, bakstenen binnenmuren en originele zijramen creëren een unieke ambiance. De indrukwekkende hoogte van het plafond geeft een gevoel van ruimtelijkheid.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN
De huidige indeling van de ruimte is flexibel en kan volledig worden aangepast aan jouw visie en behoeften. Aan de voorzijde bevindt zich een grote open ruimte voor ontvangst. Aan de linkerzijde is een aparte extra ruimte die naar wens kan worden ingedeeld. Deze ruimte biedt toegang tot de hal aan de achterzijde en de achterentree. Ook de woonstudio met eigen keuken en badkamer bevindt zich hier.

In het centrale gedeelte van het pand vind je een vernieuwd toilet en berging, die indien gewenst kunnen worden omgebouwd tot een badkamer. Aan de rechterachterzijde, grenzend aan de grote centrale ruimte, bevindt zich de keuken en de CV-ketel. Vanuit de centrale ruimte aan de voorzijde zijn ook de overige kamers en ruimtes bereikbaar, waaronder een ruime praktijkruimte aan de achterzijde en een tweede praktijkruimte aan de voorzijde.

DIVERSE BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN
Dit pand valt onder de gemengde bestemming (II), wat betekent dat er talloze mogelijkheden zijn voor wonen, werken, en praktijkdoeleinden. Voor meer informatie over specifieke bestemmingsregels raden wij aan contact op te nemen met de ODRN Omgevingsdienst Regio Nijmegen of kijk op RuimtelijkePlannen voor het vigerend bestemmingsplan.

LET OP! De woning/bedrijfsruimte bevindt zich uitsluitend op de begane grond, op de verdieping bevinden zicht twee koopappartementen die niet meer beschikbaar zijn!

ALGEMEEN
• Bouwjaar 1948
• Inhoud ca. 700 m³
• Oppervlakte ca. 160 m²
• Perceel 627 m²
• Energielabel G
• Volledig gerenoveerd in 2015
• CV-ketel uit 2015
• Projectnotaris van toepassing
• VvE bijdrage EUR 300,- per maand

BIJZONDERHEDEN
• Uniek multifunctioneel karakteristiek pand
• Geschikt om volledig aan te passen naar eigen smaak en behoefte
• Een aangepaste indelingsschets is reeds voorhanden

Dit is jouw kans om een veelzijdig, karakteristiek pand te verwerven. Of je nu wilt wonen, werken, investeren of ontwikkelen, dit pand biedt ongekende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de potentie van deze unieke ruimte!
Laat jezelf verrassen door deze prachtige loft!

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danny Pellegrom, direct bereikbaar op 06-16982944.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs

395.000/K.K.

Status

Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie

Bedrijfsruimte

Soort bouw

Bouwperiode

1948

Oppervlakten

Bedrijfshal oppervlak

107 m²

Oppervlakten

107 m²

Indeling

Voorzieningen

Betonvloer,

Omgeving

Ligging

Overig

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij