Koppelingsweg 5

6673DT Andelst

09:00 - 17:30

Maandag t/m vrijdag

Koppelingsweg 3

Koppelingsweg 3

6673 DT ANDELST

1.250/mnd

Omschrijving

TE HUUR

Twee representatieve kantoorruimtes op een A locatie gelegen. Centraal op bedrijventerrein Andelst-Oost direct aan de A15 met een uitstekende bereikbaarheid. Voorzien van een zelfstandige entree en interne voorzieningen. Het kantoorpand maakt deel uit van een zakelijk bedrijfsverzamelgebouw dat klasse uitstraalt. Huurvrije periode is bespreekbaar.

INDELING
Andelst is centraal gelegen in het KAN-gebied. Door de rechtstreekse aansluiting op knooppunt Valburg, A50 (Apeldoorn-Den Bosch) en de A15 (Tiel - Rotterdam) is de bereikbaarheid van het bedrijventerrein uitstekend. Het centraal NS-station Zetten-Andelst is gelegen op 5 minuten loopafstand.

De volledige ruimte is ingericht met entree/hal met meterkast, keuken (pantry), dames- en herentoilet, archiefruimte en zelfstandige kantoorruimtes voorzien van airco, cv, systeemplafond, verlichting en alarm. Er is een eigen parkeerplaats voor het gebouw aanwezig.

CONSTRUCTIE COMPLEX
De constructie van het complex is opgebouwd uit een staalskelet met binnenmuren van kalkzandsteen- en damwand. De begane grondvloer bestaat uit een in het werk gestorte vloer op palen. Onder de vloer is geen Isolatiemateriaal aangebracht, wel een folie. De verdiepingsvloer en de dakvloer bestaan uit een systeemvloer. Het dak van de uitbreiding is uitgevoerd in stalen damwand. De dragende binnenwanden zijn opgebouwd kalkzandsteenblokken (V-blokken). De wanden van het gedeelte met de bedrijfsunits bestaan uit een aluminium beplating met de kleur RAL 9006. Het dak is van metaal, isolatie en afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

FUNDERING
De betonnen fundering bestaat uit boorpalen en over deze palen is een funderingsconstructie aangebracht.

AFWERKING EN INRICHTING
Elke eenheid bezit een aparte meterkast en C.V. opstelling, mechanische ventilatie systeem, rookgasafvoeren conform artikel 2.84 van het Bouwbesluit. Rookmelders uitgevoerd conform NEN 2555 onderling gekoppeld per bedrijfsunit. Scheiding brandcompartimenten 60 min.. WBDBO. Muisdichte roosters t.p.v. goten vogelschroten.

GEVELS
De buitengevels bestaan uit schoonmetselwerk en aluminium beplating. Het buiten metselwerk bestaat uit een gebakken handvormsteen, in de kleur rood/bruin.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs

1.250/mnd

Status

Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie

Kantoorruimte

Soort bouw

Bouwperiode

2009

Oppervlakten

Oppervlakten

125 m²

Kantoorruimte oppervlakte

125 m²

Indeling

Voorzieningen

Inbouwarmaturen,
Teopenenramen,
Systeemplafond,
Toilet,
Pantry,
Verwarming,
Kamerindeling,

Omgeving

Parkeergelegenheden

Parkeerfaciliteiten

Eigen terrein

Parkeerplaatsen

1 niet overdekte parkeerplaatsen.

Compare listings

Vergelijken
Het Woonhart Makelaardij
Het Woonhart Makelaardij