Terug naar ons aanbod

Zetten K. Lantermansplein 16

€ 495.000,- k.k.
Beschikbaar
Bouwjaar1965EnergieklasseCDak typeZadeldakDak materialenPannen
Woonoppervlakte128 m2Inhoud500 m3Oppervlakte510 m2
Kamers4Slaapkamers3
Garages1Capaciteit1Parkeren capaciteit1
Type hoofdtuinVoortuinKwaliteit tuinFraai aangelegd
Koopprijs€ 495.000,- k.k.StatusBeschikbaar
Eengezinswoning
Geschakelde woning
Op eigen terrein

K. Lantermansplein 16, Zetten

WONING MET DUURZAAM POTENTIEEL EN LEVENSBESTENDIG KARAKTER
Deze woning op K. Lantermansplein 16 in Zetten biedt de perfecte combinatie van comfortabel en groenrijk wonen. Met houtskeletbouw en mogelijkheden om te verduurzamen, kunt u op een eenvoudige manier deze woning nog energiezuiniger maken.
Verder biedt deze woning niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een idyllische omgeving waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Het Hemmense bos, gelegen vlakbij de woning, nodigt uit tot heerlijke wandelingen en ontspanning te midden van de natuur.

WOONHUIS
Op de begane grond bevindt zich een hal met een grote garderobekast en bergruimte met wasmachine. De moderne meterkast heeft 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. De benedenverdieping is voorzien van laminaat en houten vloeren. Daarnaast beschikt de woning over een dichte keuken, een ruim woongedeelte, een kantoor/slaapkamer en een badkamer. De woonkamer heeft grote raampartijen met isolerende beglazing die zorgen voor veel natuurlijk licht met zicht op de tuin. De keuken is ruimtelijk opgezet en ingericht met voldoende kastruimte, een inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser en spoelbak.

Uniek aan de woning is het levensbestendig wonen met een slaap- en badkamer op de begane grond. De badkamer is afgewerkt met een lichte vloer en is uitgerust met een douche cabine, toilet en een wasmeubel. De slaapkamer is met een oppervlakte van 12 m² ruim bemeten en biedt voldoende mogelijkheden voor een groot bed met (kleding)kast. Uiteraard ook uitstekend te gebruiken als kantoor/werkruimte.

BOVEN
Boven vindt u twee zeer ruime slaapkamers met houten vloeren en isolerende beglazing. Aan de voorzijde tevens toegang tot een balkon. De overloop biedt veel kastruimte in de knieschotten, terwijl de hoge nok een gevoel van ruimtelijkheid creëert.

GARAGE
De aangebouwde garage biedt mogelijkheden voor een fijne opslagruimte, de fietsen en/of een hobbyruimte. Met 20 m² kunt u hier ook een auto kwijt.

TUIN
De woning beschikt over een zonnige, groenrijke tuin met gedeeltelijke bestrating en een ruime overkapping die aan de woning is gebouwd. De tuin is verdeeld in een riante voor- en achtertuin. Naast de bestrating is er een gazon, verschillende bomen en struiken en voldoende zonnige plekjes om meerdere terrassen en/of lounge hoeken te realiseren.

UNIEKE MOGELIJKHEID MANTELZORG
Een zeer uniek element bij de woning is het verkavelde perceel aan de voorzijde. Mede door de bestemming “Wonen” biedt dit perceel de mogelijkheid om een mantelzorg woning te realiseren. Wilt u hieromtrent meer informatie? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

OMGEVING
Ontdek de prachtige omgeving van K. Lantermansplein 16, gelegen aan het Hemmense bos in Zetten. Het bosrijke gebied biedt een scala aan mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals fietsen, joggen en paardrijden. Verken de diverse paden en geniet van de rust en sereniteit die de omgeving te bieden heeft.
Daarnaast is de locatie gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen. Op korte afstand vindt u diverse winkels, scholen en andere faciliteiten. Ook zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer en uitvalswegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot omliggende steden en dorpen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling in het bos, de nabijheid van voorzieningen of goede bereikbaarheid, de omgeving van deze woning biedt het allemaal.

ZETTEN
Wat maakt Zetten nu eigenlijk zo aantrekkelijk? Dat begint al bij de ligging. De snelwegen A15 en A50 zorgen ervoor dat je binnen twintig minuten in steden als Arnhem, Nijmegen en Tiel bent. Zetten hoort bij de gemeente Overbetuwe, tussen de rivieren Rijn en Waal. Ook Herveld en Andelst liggen in de buurt. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenbestand en vervult daarmee een streekfunctie. Verder kent Zetten een rijk verenigingsleven. De gemeente Overbetuwe staat ook bekend vanwege de rijke fruitteelt. Met verschillende voorzieningen, verenigingen, snelwegen, openbaar vervoer en scholen op korte afstand nabij is deze woning een kans!

BIJZONDERHEDEN
– Geschakelde woning (grotendeels vrijstaand);
– Riante perceel;
– Mogelijkheid mantelzorg (percelen verkaveld);
– Energielabel C;
– Levensbestendig wonen:
– Isolerende beglazing;
– Roerende zaken in overleg;
– Geen vragenlijst verkoop aanwezig;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Direct aan het Hemmense bos;
– Nabij uitvalswegen A15 en A50;
– Nabij winkelvoorzieningen;
– Nabij de Waal en recreatiegebied Watergoed gelegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan

Terug naar ons aanbod