Terug naar ons aanbod

Slijk-Ewijk Clara Fabriciuspark 52

€ 17.500,- k.k.
Verkocht
Inhoud0 m3Oppervlakte16 m2
Garages0
Koopprijs€ 17.500,- k.k.StatusVerkocht

Clara Fabriciuspark 52, Slijk-Ewijk

GARAGEBOX TE KOOP!
In het pittoreske Slijk-Ewijk staat een garagebox te koop. De garagebox is geschikt voor verschillende doeleinden te denken aan parkeren/stalling/opslag huisraad en inboedel.
De garage heeft een oppervlakte van circa 14 m². Royale garage met handmatig bedienbare deur.

LOCATIE
Slijk-Ewijk is een klein dorpje aan de Waal, dat al eeuwenlang bestaat. Het dorp ligt vlakbij Valburg, Oosterhout en landgoed Loenen, midden in de Betuwe.
Recentelijk is de Loenense buitenpolder aangelegd, een heerlijke omgeving om buitendijks te wandelen.
Wie graag aan het water vertoeft, kan op een Waalstrandje zijn kleedje neerleggen. Dit kan in de directe omgeving maar ook dichter in de buurt van Nijmegen. Deze mooie stad is namelijk via de dijk goed en snel bereikbaar of je maakt gebruik van het pontje om de Waal over te steken.
Verder vinden we in de omgeving Strandpark Watergoed. Je kunt er een wandeling omheen maken, fitnessen, fietsen en watersporten. Naast zwemmen, kun je hier ook duiken. Tevens is Watergoed uitermate geschikt om met familie en vrienden te dineren en om in de zomer een heerlijk terrasje te pakken. Met de kinderen kunt u heerlijk gaan eten bij de Pannenkoekenbakker, die ook in Slijk-Ewijk gevestigd zit.

Slijk-Ewijk biedt voornamelijk rust en natuur. Voor de winkels en het grotere aanbod kan je terecht in een van de omliggende dorpen. In Oosterhout vinden we een grote Lidl en ietwat verder o.a. een Albert Heijn, Kruidvat en apotheek. Deze vind je op circa 4 km afstand.

Terug naar ons aanbod