Terug naar ons aanbod

Oosterhout Oude Groenestraat 6-59

Prijs op aanvraag
Verkocht
Bouwjaar1974Dak typePlat dakDak materialenBitumineuze Dakbedekking
Woonoppervlakte83 m2Inhoud264 m3Oppervlakte440 m2
Kamers4Slaapkamers3
Type hoofdtuinTuin rondomKwaliteit tuinNormaal
KoopprijsPrijs op aanvraagStatusVerkocht
Bungalow
Vrijstaande woning
Openbaar parkeren

Oude Groenestraat 6-59, Oosterhout

VERKOCHT
Door onze zeer actieve werkhouding hebben we deze woning Oude Groenestraat 6-59 Oosterhout vóór de markt uit kunnen verkopen. De aanmelding is ten behoeve van de statistieken! Wilt u uw woning ook snel verkopen? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs!

Heerlijk ontspannen en een groenrijke vrijheid op uw eigen perceel. En misschien wel het belangrijkste, u kunt hier PERMANENT wonen! Wonen op dit park is wonen in een bosrijk gebied, op loopafstand van de uiterwaarden en de Waal. Op 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen; de stad met een bruisende energie, leuke winkels, straatjes en activiteiten. Een fijn binnen/buiten leven, wonen en genieten te midden van natuur. Gelegen in een waterrijke en groene omgeving waar u goedkoop kunt wonen. Het park is direct gelegen aan Nijmegen-Noord waar u allerlei faciliteiten als supermarkten, medische voorzieningen, scholen en sportverenigingen kunt vinden. Via de nieuwe stadsbrug is Nijmegen met de auto zeer snel te bereiken.

Heeft u de woning aan de Oude Groenestraat 6-59 Oosterhout misgelopen? Via onze website kunt u een (gratis) zoekopdracht
invullen. https://www.hetwoonhart.nl/gratis-huizen-zoekopdracht/

Daarnaast adviseren wij u onze sociale media als Facebook en Instagram te volgen. Hierop wordt te allen tijden ons nieuwe aanbod als eerste gepresenteerd.

Terug naar ons aanbod