Terug naar ons aanbod

Oosterhout Oude Groenestraat 6-224

Prijs op aanvraag
Verkocht
Bouwjaar2001EnergieklasseADak typeSchilddakDak materialenPannen
Woonoppervlakte79 m2Inhoud277 m3Oppervlakte282 m2
Kamers3Slaapkamers2
Parkeren capaciteit1
Type hoofdtuinAchtertuinKwaliteit tuinFraai aangelegd
KoopprijsPrijs op aanvraagStatusVerkocht
Bungalow
Vrijstaande woning
Op eigen terrein

Oude Groenestraat 6-224, Oosterhout

VERKOCHT
Door onze zeer actieve werkhouding hebben we Oude Groenestraat 6-224 Oosterhout vóór de markt uit kunnen verkopen. De aanmelding is ten behoeve van de statistieken! Wilt u uw woning ook snel verkopen? Neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs!

Heerlijk ontspannen en een groenrijke vrijheid op uw eigen perceel. En misschien wel het belangrijkste, u kunt hier PERMANENT wonen! Wonen op dit park is wonen in een bosrijk gebied, op loopafstand van de uiterwaarden en de Waal. Op 15 minuten fietsen van het centrum van Nijmegen; de stad met een bruisende energie, leuke winkels, straatjes en activiteiten. Een fijn binnen/buiten leven, wonen en genieten te midden van natuur. Gelegen in een waterrijke en groene omgeving waar u goedkoop kunt wonen. Het park is direct gelegen aan Nijmegen-Noord waar u allerlei faciliteiten als supermarkten, medische voorzieningen, scholen en sportverenigingen kunt vinden. Via de nieuwe stadsbrug is Nijmegen met de auto zeer snel te bereiken.

Heeft u de woning aan de Oude Groenestraat 6-224 Oosterhout misgelopen? Via onze website kunt u een (gratis) zoekopdracht
invullen. https://www.hetwoonhart.nl/gratis-huizen-zoekopdracht/

Daarnaast adviseren wij u onze sociale media als Facebook en Instagram te volgen. Hierop wordt te allen tijden ons nieuwe aanbod als eerste gepresenteerd.

Terug naar ons aanbod