Terug naar ons aanbod

Heteren Koekoekstraat 7

€ 350.000,- k.k.
Verkocht
Bouwjaar1949EnergieklasseFDak typeZadeldakDak materialenPannen
Woonoppervlakte86 m2Inhoud393 m3Oppervlakte475 m2
Kamers4Slaapkamers3
Parkeren capaciteit2
Type hoofdtuinAchtertuinKwaliteit tuinNormaal
Koopprijs€ 350.000,- k.k.StatusVerkocht
Eengezinswoning
Hoekwoning
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Koekoekstraat 7, Heteren

TWEEKAPPER MET VRIJ UITZICHT EN DIEPE TUIN
Op een populaire locatie in Heteren gelegen twee-onder-een kapwoning met een tuin van circa 26 meter diep en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Gelegen aan de rand van het dorpscentrum in een kindvriendelijke en verkeersluwe straat met een speeltuin op korte afstand aanwezig. Bent u op zoek naar een woning om in te starten of een heerlijk gezinsleven? Dan is deze woning zeker iets voor u. Met een totale oppervlakte van ca. 104 m² op een perceel van 475 m² worden hier veel mogelijkheden geboden. Deze woning behoeft enige modernisering waarmee u het volledig naar uw eigen hand kunt zetten.

LOCATIE
Heteren ligt bij het water, midden in natuur. Je kunt er prachtig wandelen en genieten van de omgeving. Op zomerse dagen kun je heerlijk afkoelen in het water bij een van de rivierstrandjes. De woning is op korte afstand van de uiterwaarden van de Rijn gelegen. Het centrum van Heteren is tevens op korte afstand van de woning gelegen. In Heteren is een Jumbo supermarkt aanwezig en nog wat andere winkels die onmisbaar zijn. Als je uitgebreid wilt winkelen, kun je in twintig minuten in Arnhem staan. Heteren biedt de faciliteiten van 3 basisscholen, kinderopvang en is er een actief verenigingsleven met verschillende sportaccommodaties en verenigingen. Voortgezet onderwijs vinden we op fietsafstand in o.a. Zetten en Doorwerth. Diverse nieuwe initiatieven zijn en worden ontwikkelt en gedragen door inwoners van Heteren. De centrale ontmoetingsplaats van Heteren is De Bongerd. Via de Steenovenlaan en N-837 (Boterhoeksestraat) is er een snelle ontsluiting naar de oprit van de A50. Heteren is door de centrale ligging zeer gunstig gelegen ten opzichte van Elst, Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

WONING
Op de inrit kunnen twee auto’s worden geparkeerd. Via een achterom of de entree aan de voorzijde is de woning toegankelijk. Hal aan de voorzijde met trapopgang en moderne meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars) en toegang tot het woongedeelte. Het betreft een speels ingedeelde woonkamer verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Zitgedeelte aan de voorzijde met een vergezicht over de landerijen en afgewerkt met een eiken vloer, diepe trapkast met provisie kelder en raampartijen in voor- en zijgevel met isolerende beglazing. Aan de achterzijde is het eetgedeelte gesitueerd voorzien van eenzelfde afwerking waardoor een goede eenheid tussen beide ruimtes is gerealiseerd. Een speelse benedenverdieping met veel lichtinval waar veel mogelijkheden worden geboden.

De keuken is eenvoudig, maar met de nodige inbouwapparatuur ingericht. Deze is in een U vorm opgesteld en ingericht met een 5 pits gasfornuis met afzuigkap van Whirlpool, een combi oven van Whirlpool, Zanussi vaatwasser (smal), koelkast en spoelbak. Afgewerkt met een witte kleurstelling en donker kunststof blad. Aansluitend een kleine hal met deur naar de tuin. Hier bevindt zich ook het toilet met douche ruimte voorzien van douche hoek en wastafel.

VERDIEPING
Overloop met toegang tot 3 ruime (slaap)kamers en een vlizo zolder. Slaapkamer 1 en 2 (respectievelijk ca. 17 en 11 m² vloeroppervlakte) zijn ruim met veel lichtinval door grote raampartijen met houten kozijnen en isolerende beglazing. Deze kamers bieden voldoende mogelijkheden voor een groot bed met (kleding)kast. De derde kamer is met 8 m² ook uitstekend geschikt als slaapkamer, maar hier kunt u ook denken aan een kantoor/werkkamer of inloopkast. Via een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Deze strekt zich uit over de gehele woning en heeft een nokhoogte van ca. 2,48 m. Ook bevindt zich hier de cv installatie.

STENEN BERGING
De ruime stenen berging is achter de woning gelegen en is in twee ruimtes opgedeeld. Met in totaal 15 m² aan oppervlakte een hele goede ruimte voor de nodige opslag zoals fietsen en tuingereedschap. Maar u kunt ook denken aan het realiseren van een hobby- en/of praktijkruimte.

TUIN
Met een diepte van circa 26 meter is dit een pareltje bij deze woning. In deze tuin is de gehele dag zon aanwezig, maar heeft ook genoeg mogelijkheden om schaduwplekken te realiseren. Met bestrating aan de woning en een diep en breed gazon met bomen achterin een goede verdeling van groen en lounge in uw eigen tuin. Met een west ligging kunt u op ieder gewenst plekje een eigen creatie realiseren. Een uitstekende tuin voor grote gezinnen en ook voor menig viervoeter.

BIJZONDERHEDEN
– Vrij gelegen;
– Vrij uitzicht;
– Zeer diepe achtertuin;
– Energielabel is een voorlopig label. Definitieve volgt z.s.m.;
– Bouwjaar cv installatie is een indicatie;
– Dubbele beglazing;
– 3 ruime (slaap)kamers;
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Verkeersluwe straat;
– Zeer rustige woonomgeving;
– Ouderdomsclausule van toepassing;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Nabij de uiterwaarden van de Rijn met recreatiegebied;
– Nabij uitvalswegen en diverse voorzieningen;
– Nabij de dijk met zijn uiterwaarden;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Terug naar ons aanbod